4 403976 Megapat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 7.396 Makaleler 6 Çözümler 82 23 Ocak 2023 #1 Oyunu açtığım andan itibaren dokular bozuluyor, hareket etmesem bile kendine kendine yanıp sönüyor. Ekran görüntüsü aldım ancak tam belli olmuyor. Ekran görüntüsünde normal gözüküyor ama ben oynarken çok kötü duruyor nasıl çözerim? Bu ayarlar normal ayarlarım ultraya aldığımda da değişmiyor. Config dosyasını sildim tekrar girdim yok olmuyor.
Oyunu açtığım andan itibaren dokular bozuluyor, hareket etmesem bile kendine kendine yanıp sönüyor. Ekran görüntüsü aldım ancak tam belli olmuyor. Ekran görüntüsünde normal gözüküyor ama ben oynarken çok kötü duruyor nasıl çözerim? Bu ayarlar normal ayarlarım ultraya aldığımda da değişmiyor. Config dosyasını sildim tekrar girdim yok olmuyor.
Çözüm 4 4 403976 23 Ocak 2023 Artyom Alekseyevich dedi: Titreme denilen olay var yani değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Deneyip yazarım hocam. Denedim azaldı fakat sorun devam ediyor. Ssao ayarını Ultra yapınca düzeldi.
Artyom Alekseyevich dedi: Titreme denilen olay var yani değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Deneyip yazarım hocam. Denedim azaldı fakat sorun devam ediyor. Ssao ayarını Ultra yapınca düzeldi.
Artyom Alekseyevich Kilopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 4.600 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2023 #2 Titreme denilen olay var yani değil mi? TAA açarsan titremeler geçiyor ancak oyunun biraz bulanıklaşabilir. Artı 0 Eksi
Titreme denilen olay var yani değil mi? TAA açarsan titremeler geçiyor ancak oyunun biraz bulanıklaşabilir.
KS KS 4 403976 Megapat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 7.396 Makaleler 6 Çözümler 82 23 Ocak 2023 #3 Artyom Alekseyevich dedi: Titreme denilen olay var yani değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Deneyip yazarım hocam. Denedim azaldı fakat sorun devam ediyor. Ssao ayarını Ultra yapınca düzeldi. Son düzenleme: 25 Ocak 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
Artyom Alekseyevich dedi: Titreme denilen olay var yani değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Deneyip yazarım hocam. Denedim azaldı fakat sorun devam ediyor. Ssao ayarını Ultra yapınca düzeldi.