RDR2 drop sorunu

Ozgur5

Hectopat
Daha fazla  
RAM
2x8 DDR5 c38 ram 6000MHz
SSD veya HDD modeli
512 GB SSD
Ekran kartı
7800 XT
Anakart
Asus A620 MK
İşlemci
Ryzen 5 7600
Merhaba, başlıktan da anlayabileceğiniz gibi RDR de fazlasıyla drop sorunu yaşıyorum. Sabahtan beri ne oyundan zevk alabildim ne başka bir şey canımdan bezdirdi. Kısaca öncelikle denediklerimi yazayım bilen birisi varsa bana yardımcı olursa çok sevinirim. Denediklerim oyunu Ultra ve optimize ayarlarlarda denedim, genel olarak FPS tatmin edici 80 100 arası fakat bu düşünce çok da bir anlamı kalmıyor. Soğutmam vs yeterli %100 kullanımda 70 dereceyi geçtiğini görmedim ve sadece RDR de yaşadım şu ana kadar bu sorunu bundan önce yakuza kiwami 2 TLOU 1 ve part 2'yi rahatlıkla oynadım dropsuz fakat bunda sıkıntı yaşıyorum. Çözümlerinizi bekliyorum, herkese iyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam'den satın aldım. Çoğu şeyi denedim ama nafile bilgisayardada bir değişiklik yapmadım açıkçası sadece laptoptakş eski HDD'yi taktım depolama için onu yaparken ekran kartını vs çıkardım 2 3 defa başka da bir şey yok ondan olabileceğini de sanmıyorum.

Epic Games'ten mi aldınız hocam?

Steam'den satın aldım. Çoğu şeyi denedim ama nafile bilgisayardada bir değişiklik yapmadım açıkçası sadece laptoptakş eski HDD'yi taktım depolama için onu yaparken ekran kartını vs çıkardım 2 3 defa başka da bir şey yok ondan olabileceğini de sanmıyorum.
  • İlk önce oyunun dosya doğrulamasını yap.
  • DDU ile mevcut AMD sürücüsünü güvenli modda kaldır ve AMD’nin resmi sitesinden en güncel sürücüyü indirip temiz kurulum yap.
  • AMD Radeon Software üzerinden:
    • "Graphics" sekmesine git.
    • "Texture Filtering Quality" ayarını "Performance" veya "Standard" olarak değiştirin. (İlk bi performance dene.)
    • "Surface Format Optimization" seçeneğini aktif et.
    • V-Sync ve Anti-Lag gibi ayarlarla oynamadan önce varsayılan değerlere dön.
  • Uyumluluk modunda değişiklik yaptıysan geri al. RDR2.exe dosyasının üzerine sağ tıklayıp Uyumluluk sekmesini sıfırla.
  • Radeon Software üzerinden oyunun oyuna özel profilini oluşturup önerilen ayarları dene.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı