RDR2 dükkan soyduktan sonra dükkana bir daha girilemiyor mu?

EsadO

Hectopat
Valentine kasabasında doktoru soydum, yaklaşık 1 saattir haritada kilitli olarak gözüküyor. Eğer o dükkana bir daha giremeyeceksem, soymadan önce aldığım saveden alacağım.

Girebiliyorsunuz. Sadece şehirden/kasabadan uzaklaşmanız ve biraz süre geçmesi gerekiyor. O süre zarfında Rhodes veya Strawberry'e gidip işinizi halledebilirsiniz.

Bir sorum daha olacak. Pearson'a çanta yaptıracağım, derileri yüzüp atıma koyuyorum ama bir süre sonra kayboluyor. Hepsini birden saklamanın bir yöntemi var mı?

Büyük hayvan derileri aynı anda sadece 1 tane taşınabiliyor. Küçük hayvanlar içinse sanırım 5 civarı deri tutulabiliyordu. O olmadan önce pearsona götürüp satın derim.

Büyük hayvan derileri aynı anda sadece 1 tane taşınabiliyor. Küçük hayvanlar içinse sanırım 5 civarı deri tutulabiliyordu. O olmadan önce pearsona götürüp satın derim.
Pearson'a birşey satılamıyor galiba. Şimdi 1 domuz ve 1 tavuk öldürdüm, sadece bağışlayabiliyorum. Şehirdeki kasap nasıl bir fiyat veriyormuş bakalım.

Pearson'a birşey satılamıyor galiba. Şimdi 1 domuz ve 1 tavuk öldürdüm, sadece bağışlayabiliyorum. Şehirdeki kasap nasıl bir fiyat veriyormuş bakalım.
Satmaktan kastığım bağışlamak hocam. Çanta, şapka ve ceket gibi şeyleri yapmak için istediği hayvan derilerini istediği kalitede bağışlamanız gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…