tugra726 Centipat Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 211 21 Nisan 2024 #21 cemşmşk16 dedi: Hayır Steam'den alıp indirdim. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarinizda mining virüsü olabilir. (Kotü amaçlı insanlar sizin işlemcinizi ve ekran kartınızın bir kısmını kendi amaçları için kullanmasi.) Format atmanızı öneririm eğer sorun devam ederse bir tamirciye götürüp baktırın. tugra726 dedi: Bilgisayarinizda mining virüsü olabilir. (Kotü amaçlı insanlar sizin işlemcinizi ve ekran kartınızın bir kısmını kendi amaçları için kullanmasi. Genişletmek için tıkla...
cemşmşk16 dedi: Hayır Steam'den alıp indirdim. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarinizda mining virüsü olabilir. (Kotü amaçlı insanlar sizin işlemcinizi ve ekran kartınızın bir kısmını kendi amaçları için kullanmasi.) Format atmanızı öneririm eğer sorun devam ederse bir tamirciye götürüp baktırın. tugra726 dedi: Bilgisayarinizda mining virüsü olabilir. (Kotü amaçlı insanlar sizin işlemcinizi ve ekran kartınızın bir kısmını kendi amaçları için kullanmasi. Genişletmek için tıkla...
C cemşmşk16 Femtopat Katılım 21 Nisan 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2024 #22 tugra726 dedi: Bilgisayarinizda mining virüsü olabilir. (Kotü amaçlı insanlar sizin işlemcinizi ve ekran kartınızın bir kısmını kendi amaçları için kullanmasi.) Format atmanızı öneririm eğer sorun devam ederse bir tamirciye götürüp baktır Genişletmek için tıkla... ıbir resim attım hocam burda absürt bir şey varmı belki virüs dışı bir şey gelir aklınıza Dosya Ekleri resim_2024-04-21_214209433.png 2,2 MB · Görüntüleme: 32
tugra726 dedi: Bilgisayarinizda mining virüsü olabilir. (Kotü amaçlı insanlar sizin işlemcinizi ve ekran kartınızın bir kısmını kendi amaçları için kullanmasi.) Format atmanızı öneririm eğer sorun devam ederse bir tamirciye götürüp baktır Genişletmek için tıkla... ıbir resim attım hocam burda absürt bir şey varmı belki virüs dışı bir şey gelir aklınıza
tugra726 Centipat Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 211 21 Nisan 2024 #23 cemşmşk16 dedi: Ibir resim attım hocam burada absürt bir şey var mı belki virüs dışı bir şey gelir aklınıza. Genişletmek için tıkla... Hocam hiç fikrim yok.
cemşmşk16 dedi: Ibir resim attım hocam burada absürt bir şey var mı belki virüs dışı bir şey gelir aklınıza. Genişletmek için tıkla... Hocam hiç fikrim yok.