RDR2 efsanevi geyik nasıl bulunur?

Akif Ertaş

Hectopat
Daha fazla  
Tılsım yapmak için avlamak istedim ancak ilk denememde başarısız oldum, yaraladım ve kaçtı. Şimdi ise mekana geldiğimde efsanevi hayvan bölgesine girdiniz bildirimi geliyor ancak ne iz var ne hayvan. Spawn olması için 4 gece geçirdim olmadı. 5 tane ana görev yaptım ancak yine olmadı. Ne yapmam gerekli, iş işten geçti mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bazen böyle durumlar olabiliyor efsanevi hayvanlar üzerinde dönebiliyorsanız hayvanın bölgesine girmeden ve yaralamadan önceki save'inize dönün tekrar avlamaya çalışın olmazsa, giremezseniz biraz daha zaman geçirin etrafı iyice araştırmaya devam edin.

Hocam bazen böyle durumlar olabiliyor efsanevi hayvanlar üzerinde dönebiliyorsanız hayvanın bölgesine girmeden ve yaralamadan önceki save'inize dönün tekrar avlamaya çalışın olmazsa, giremezseniz biraz daha zaman geçirin etrafı iyice araştırmaya devam edin.

Hocam save çok geride kaldı. Şu an 41. saatteyim, 25. saatlerde olmuştu bu olay.

Hocam sadece yaraladıysanız çıkar, ama çok fazla zarar verip hayvanı kanattıysanız ölmüş olabilir. Ama o bölgeye gittiğinizde bildirim geliyorsa ölmemiştir, biraz daha detaylı bakın.

Hocam bakmadığım yer kalmadı o bölge içerisinde. Eğer hile ile uçuluyorsa uçup arayacağım, o derece sıkıldım aramaktan.

Hocam save çok geride kaldı. Şu an 41. saatteyim, 25. saatlerde olmuştu bu olay.

Hocam bakmadığım yer kalmadı o bölge içerisinde. Eğer hile ile uçuluyorsa uçup arayacağım, o derece sıkıldım aramaktan.

Bulamadıysanız ölmüştür ve hakkınızı kaybetmişsinizdir diyeceğim de öyle olsa o bölgeye gittiğinizde uyarı çıkmaz. Bir geyik için save yakmaya da değmez hocam.

Bulamadıysanız ölmüştür ve hakkınızı kaybetmişsinizdir diyeceğim de öyle olsa o bölgeye gittiğinizde uyarı çıkmaz. Bir geyik için save yakmaya da değmez hocam.

Bulacağım oğlum seni.

Babayı bulduk!

Dosya Ekleri

• resim_2025-06-27_040815042.png
    resim_2025-06-27_040815042.png
    1,4 MB · Görüntüleme: 23
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı