Sürprizbozan RDR2 ekran görüntüleri

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

TakatimKalmadı

Hectopat
Daha fazla  
Zaten başlığa işaretledim ama bir kez daha yazmamda fayda var, bu ekran görüntüleri oyun içinden ağır spoiler'lar içermektedir.

Bu arada profesyonel değilim, olduğumu da iddia etmiyorum ancak bazen manzarası güzel bazen de oyun kapsamında maneviyatı olan ekran görüntülerini paylaşmak istedim.

Bu arada hiç tamamen bakan çıkar mı bilmem ama, isterseniz favorilerinizi belirtebilirsiniz.

Not: 2-3 tane fotoğrafı yanlışlıkla iki defa koymuşum, acemiliğime geldi kusura bakmayın.

Oha spoiler ilk kez gördüm

Bence gayet güzel çekimler yapmışsınız, elinize sağlık.
Hocam aslında üşenmeyip 190 tane yükleyecektim de sonradan 50'nin sınır olduğunu öğrendim, o yüzden biraz daha maneviyat adı altında manzarasız görüntüler denk geldi bu konuya, boş olduğum bir zaman diğerlerini de paylaşmayı düşünüyorum, daha güzelleri de var.

Güzel fotoğraflar hocam, biraz spoiler yedim sanırım ama neyse ki bildiğim bir spoilermiş. Ben de koyayım bari iki üç tane, yalnız en düşük ayarlarda oynuyorum fotoğraflar pek de güzel olmayabilir .

Hocam bir 200 civarı fotoğrafta bende var. Oyun her açıdan çok kaliteli. Bir de ben fotoğraf çekmeye oyunun %40-50'sinden sonra başladım. Daha öncesinde oyunun temposu beni tam içine çekmediğinden dolayı gerek duymuyordum. Oyunun hikayesinde %50'yi geçtikten sonra temposu ve anlattığı hikaye çok etkileyici olmaya başladı ve hiç bitmesin istedim, sürekli fotoğraf çektim. Açıkçası oynadığım en iyi oyun. RDR 3'ün belki de 8-10 yıl sonra çıkacağını duymak bile beni heyecanlandırmıştı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…