Y Yunuskayaa Yoctopat Katılım 19 Kasım 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2024 #1 RDR2 ekran kartını kullanmıyor. Sadece işlemciyi kullanıyor
Çözüm 6 6 641429 19 Kasım 2024 Yunuskayaa dedi: Asus rog strix g16 Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Yunuskayaa dedi: Asus rog strix g16 Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
UmutMelihAkyol Terapat Zamanın Tanığı İndirim Avcısı Oyun Gurmesi Katılım 14 Kasım 2015 Mesajlar 9.254 Makaleler 6 Çözümler 163 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: AsRock Phantom Gaming 6800 XT 16 GB RAM: Patriot Viper Venom 32 GB (16x2) DDR5 6000MHz CPU: AMD Ryzen 5 7500F | Phantom Spirit Anakart: ASUS PRIME B650M-R SSD: Kingston 1TB SKC3000S Gen4x4 NVMe M.2 SSD 2: Samsung 970 Evo Gen3x4 NVMe M.2 Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2024 #2 Sisteminiz nedir? Masaüstü mü? Dizüstü mü? Artı 0 Eksi
wolfxxx Centipat Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 334 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2024 #3 Yunuskayaa dedi: RDR2 ekran kartını kullanmıyor. Sadece işlemciyi. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Burada Optimus demiş ama illa Optimus olmak zorunda değil bir dene istersen. Artı 0 Eksi
Yunuskayaa dedi: RDR2 ekran kartını kullanmıyor. Sadece işlemciyi. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Burada Optimus demiş ama illa Optimus olmak zorunda değil bir dene istersen.
Berkay5.9.13 Megapat Katılım 18 Nisan 2016 Mesajlar 232 Yer Lüleburgaz & Çorlu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endüstri Mühendisi 19 Kasım 2024 #4 Ayarlarda çıkış adaptörü adı altında bir seçenek olması lazım. Onu değiştirebilir misin? Artı 0 Eksi
6 641429 Decipat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 3.386 Çözümler 7 19 Kasım 2024 #5 Dizüstü kullanıyorsan ve destekliyorsa MUX açabilirsin. Masaüstü kullanıyorsan arkadaşın attığı videoyu izleyebilirsin. Artı 0 Eksi
Dizüstü kullanıyorsan ve destekliyorsa MUX açabilirsin. Masaüstü kullanıyorsan arkadaşın attığı videoyu izleyebilirsin.
KS KS Y Yunuskayaa Yoctopat Katılım 19 Kasım 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2024 #6 wolfxxx dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Burada Optimus demiş ama illa Optimus olmak zorunda değil bir dene istersen. Genişletmek için tıkla... denedim olmadı Berkay5.9.13 dedi: Ayarlarda çıkış adaptörü adı altında bir seçenek olması lazım. Onu değiştirebilir misin? Eki Görüntüle 2355590 Genişletmek için tıkla... Yunuskayaa dedi: denedim olmadı Genişletmek için tıkla... 641429 dedi: Dizüstü kullanıyorsan ve destekliyorsa MUX açabilirsin. Masaüstü kullanıyorsan arkadaşın attığı videoyu izleyebilirsin Genişletmek için tıkla... 641429 dedi: Dizüstü kullanıyorsan ve destekliyorsa MUX açabilirsin. Masaüstü kullanıyorsan arkadaşın attığı videoyu izleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... dizüstü kullanıyorum. Nasıl yapılıyor Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-11-19 165852.png 1.017,4 KB · Görüntüleme: 24 Artı 0 Eksi
wolfxxx dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Burada Optimus demiş ama illa Optimus olmak zorunda değil bir dene istersen. Genişletmek için tıkla... denedim olmadı Berkay5.9.13 dedi: Ayarlarda çıkış adaptörü adı altında bir seçenek olması lazım. Onu değiştirebilir misin? Eki Görüntüle 2355590 Genişletmek için tıkla... Yunuskayaa dedi: denedim olmadı Genişletmek için tıkla... 641429 dedi: Dizüstü kullanıyorsan ve destekliyorsa MUX açabilirsin. Masaüstü kullanıyorsan arkadaşın attığı videoyu izleyebilirsin Genişletmek için tıkla... 641429 dedi: Dizüstü kullanıyorsan ve destekliyorsa MUX açabilirsin. Masaüstü kullanıyorsan arkadaşın attığı videoyu izleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... dizüstü kullanıyorum. Nasıl yapılıyor
6 641429 Decipat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 3.386 Çözümler 7 19 Kasım 2024 #7 Marka model nedir? Yunuskayaa dedi: denedim olmadı dizüstü kullanıyorum. Nasıl yapılıyor Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Marka model nedir? Yunuskayaa dedi: denedim olmadı dizüstü kullanıyorum. Nasıl yapılıyor Genişletmek için tıkla...
KS KS Y Yunuskayaa Yoctopat Katılım 19 Kasım 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2024 #8 641429 dedi: Marka model nedir? Genişletmek için tıkla... Asus rog strix g16 Artı 0 Eksi
6 641429 Decipat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 3.386 Çözümler 7 19 Kasım 2024 #9 Yunuskayaa dedi: Asus rog strix g16 Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi Çözüm
Yunuskayaa dedi: Asus rog strix g16 Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Y Yunuskayaa Yoctopat Katılım 19 Kasım 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2024 #10 641429 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim. Mux açıp tekrar kapatsam yine de düzelir mi Artı 0 Eksi
641429 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim. Mux açıp tekrar kapatsam yine de düzelir mi