RDR2 en iyi at nasıl bulunur?

Chapter 2'de, bu stranger görevinde alınabiliyormuş galiba. Ben denemedim ama.

Hocam satmadım fakat çok ağır bir at missouri atını nereden bulabilirim şu an?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Aslında bu oyunun bir glitchi. Almak videoda kolay gözükse de şanslı olmanız lazım. Dümdüz görev yapınca gelmiyor, görev kaynaklı bir glitch üzerinden alıyorsunuz. Ben atı almak için rahat 2 saat harcamışımdır. Belki daha fazla dediğim gibi gözüktüğü kadar kolay değil fakat şanslıysanız 10 dakika da bile alabilirsiniz. Önerim atı bulunca videoya uygun hareket edin yoksa yanlış bir harekette bulmaya baştan başlamak zorunda kalabilirsiniz. Göreve başlamadan önce save almayı unutmayın, bulamazsanız saveden tekrar denersiniz.
Uğraşmak istemezseniz oyunda yine cesur bir at olan Turkoman atını alabilirsiniz. Chapter 3'te alınıyor o da bir görevde almak çok daha kolay. Bu arada Fox Trotterı oyunun sonlarına doğru Blackwater'dan satın alabiliyorsunuz.

Hocam strawberry bende yok ama şu an ayrıca türkmen atını şu an evcilleştirebiliyorsam ve daha kolaysa o da olur.

En iyi at Gri Arap atı, bunu da BlackWaterden parayla alabiliyorsun sadece. Onun dışında diğer atları yazmışlar zaten. Korkak bir at istemiyorsan Turkoman iyidir.

Hocam sizin anlatma şansınız var mı tam anlayamadım şu an chapter 2'nin başlarındayım.

En iyi at diye bir şey yok. Herkesçe değişiklik gösterebilir. Ben Tilly'yi kurtardığımız evdeki dalmaçyalıyı kullanıyordum. Altı hız. Dört hızlanma ama çok uzun süre dörtnala koşuyor ve korkak değil. Bence en iyi at o. Bugüne kadar morgan, Mustang, kentucky dağ ati, türkmen ati, Arap atı, İngiliz ati kullandım. En çok sevdiğim dalmacyaliydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…