RDR2 en iyi kovboy kim?

osaka.exe

Centipat
Makaleler
4
Yer
Ötüken
Sizce RDR2'de en iyi kovboy kim? Elbette 1. Arthur Morgan.
2. olarak bor çok kişi John diyecektir fakat ben Micah bell demek istiyorum. Evet kendisi pek iyi birisi değil fakat oldukça klas birisi ve atışlarını sadece 1 2 kere ıskaladığını biliyoruz.

Not: Micah, son sahnede senaryo gereği ıskaladı. Bütün oyundaki gördüğümüz klasik Micah Bell'den söz ediyorum. O sahnede ıskalama sebebinin, Arthur Morgan'ın Micah'a, "Daha gözünün önünü göremiyorsun/vuramıyorsun" benzeri bir cümle söylemesi.

Son düzenleme:
Micah Bell ayrı bir seviye bence de.

Son düzenleyen: Moderatör:
Micah gerçekten çok iyi bir kovboy vuruşları çok iyi. Dutch olabilir belki 3. olarak.

Micah iyi bir atıcı denebilir ama oyunun sonunda gördüğümüz de yakından tonlarca defa sıkmasına rağmen isabet ettiremedi. Ama ben Charles derdim, birçok konuda daha iyi.
John 1. oyunda iyi bir silahşor olsa bile 2. oyunda pek iyi olduğunu söylemem yani hikaye görevlerinde bunu anlıyoruz zaten.

Arthur Morgan en iyi atıcı. Micah iyi bir atıcı değil. Son bölümde defalarca yakından ıskaladı.

Tabii ki de Arthur Morgan daha iyi atıcı tanımıyorum Micah adamın dibinden bile defalarca sıkmasına rağmen ıskalıyor Arthur'un en azından güzel vuruşları oldu.

Evet bunu diyeceğini tahmin ettiğim için Micah Bell sadece 1 2 kere ıskaladığını biliyoruz dedim. Sadece o sahnede ıskalıyor senaryo gereği, onun dışında atış konusunda belki Arthur'dan bile iyi diyebiliriz...

Arthur'u neredeyse hep biz yönettik soygunlarda ve Arthur'dan iyi olmadığına eminim. Sadece silah yeteneği olarak sormamışsınız soruyu anladığım kadarıyla. Arthur zaten fiziksel olarak Micah'tan üstün, zeka olarak bence Arthur daha üstün. Micah genelde olayları yüzeysel düşünüp geçerken Arthur daha ayrıntılı düşünüyor. Silah becerisi olarak birkaç isim dışında genel olarak çetedeki herkes iyi denebilir bence.
Konu dışı: Notunuzu 20 dakika önce yazmışsınız yani ben okuduğum zaman yoktu.

Evet öyle oldu. Kovboy derken aklınızda canlanan tiplere hangi karakter uyuyor da denilebilir soru için, Arthur ve Micah tek akla gelen isimler bence. John biraz çelimsiz. En azından RDR1de öyle, RDR2de biraz kalıplı olmasının nedeni ise Johnun Arthur Morganın vücuduna kopyalanması.

Charles adamım.
Kovboy olmanın birinci şartı beyaz olmaktır Charles iyidir ama konu dışı maalesef

Charles adamım.
Kovboy olmanın birinci şartı beyaz olmaktır Charles iyidir ama konu dışı maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…