RDR2 en iyi loadout nedir?

Makaleler
1
Yer
Kocaeli gölcük
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
4060Tİ 16 GB RAM Ryzen 5 5500 Cooler Master 120L XTB 1 TB SSD
Meslek
Öğrenci
Şu anda double volkanic tabanca ve çoban altıplatları kullanıyorum, lancaster seri atış tüfeği ve springfield tüfeği. En iyi loadout nedir oyunda?

Nadir kuyruktan dolmalı tüfekten bahsediyorsunuz sanırım hocam, springfield yerine onumu kullanayım?
Evet ondan bahsediyorum, bence onu kullanın.
Tabancalar kötümüdür? eski oynayışımda double tabanca yapmıştım.
Volkanik tabanca gayet iyi fakat Çoban yerine Lemat tercih edilebilir.
Saint denis chapterındayım şu anda, sanırım dediğiniz tüfek ve altıpatlarlar açılmamış, ne zaman açılıyor?
Hiç bilmiyorum.

Tabancalar mı daha iyidir yoksa önerdiğiniz altıpatlar mı?

Bende güç takıntısı pek olmadığı için hangisi gözüme hoş gelirse onu kullanıyorum genelde altıpatlar oluyor o da ama arada mouser pistol ikilisine de geçiyorum bence sizde hepsini alın paranız yeter diye tahmin ediyorum daha çok zevk veriyor.

Bende güç takıntısı pek olmadığı için hangisi gözüme hoş gelirse onu kullanıyorum genelde altıpatlar oluyor o da ama arada mouser pistol ikilisine de geçiyorum bence sizde hepsini alın paranız yeter diye tahmin ediyorum daha çok zevk veriyor.
Aynen pistol daha zevk veriyor oynarken, açınca alırım, teşekkürler.

Lemat kapalı şuanda, schofield alıyorum.

Çoban yerine schofield veya lemat tercih edilebilir. Tüfekler'e gelirsek lancaster yerine carbine tercih edilebilir. Springfield çıkarıp yerine herhangi bir Sniper kullanmanızı öneririm. Sniper önerim ise rare blocking rifle.

Hocam carbine bulamadım saint denis üzerindeki silahçıda, bir de yarı otomatik av tüfeğimi daha iyidir yoksa lancaster pompalı tüfeği mi?

Son düzenleme:
Tüfek olarak, Lancaster ile Nadir Kuyruktan Dolmalı Tüfek kullanıyorum, Tabanca olarak Schofield Altıpatlarını kullanıyorum. Bir de bunlara güzel işlemelerle harika oluyorlar. Aşağıdaki fotoğrafta göründüğü gibi Lancaster'a dürbün ekleyerek orta-uzak menzil için de kullanabilirsin fakat Kuyruktan Dolmalı Tüfek uzak mesafeler için ekspres mermiyle harika oluyor.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-11-13 003006.png
    Ekran görüntüsü 2023-11-13 003006.png
    2,7 MB · Görüntüleme: 78

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı