slmgoko Kilopat Katılım 17 Kasım 2016 Mesajlar 408 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2023 #11 samedovic dedi: Boş ver TR'de yaşıyoruz takılma platformlara. Mesajım işe yaradıysa çözüldü olarak işaretler misin? Genişletmek için tıkla... Hocam öneri konularında çözüldü verilmiyormuş rapor sonucunda öyle söyleniyor. tooesperhd dedi: Yorumları okurken gerçekten çok üzüldüm ne hale gelmişiz. Genişletmek için tıkla... Ne yapalım hocam Steam'de 90₺ ye düştüğünde almadık uğraşıyoruz
samedovic dedi: Boş ver TR'de yaşıyoruz takılma platformlara. Mesajım işe yaradıysa çözüldü olarak işaretler misin? Genişletmek için tıkla... Hocam öneri konularında çözüldü verilmiyormuş rapor sonucunda öyle söyleniyor. tooesperhd dedi: Yorumları okurken gerçekten çok üzüldüm ne hale gelmişiz. Genişletmek için tıkla... Ne yapalım hocam Steam'de 90₺ ye düştüğünde almadık uğraşıyoruz
Rohz Decapat Katılım 31 Mart 2023 Mesajlar 315 Çözümler 2 23 Mayıs 2023 #12 slmgoko dedi: Steam key olarak en ucuza nereden temin edebiliriz bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Sanırım Steam de 380'den aşağı düşmeyecek hocam bende almak için araştırıyorum da.
slmgoko dedi: Steam key olarak en ucuza nereden temin edebiliriz bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Sanırım Steam de 380'den aşağı düşmeyecek hocam bende almak için araştırıyorum da.
slmgoko Kilopat Katılım 17 Kasım 2016 Mesajlar 408 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2023 #13 Rohz dedi: Sanırım Steam de 380'den aşağı düşmeyecek hocam bende almak için araştırıyorum da. Genişletmek için tıkla... Steam'de indirim geldiği zaman belki etail vb. sitelerdende %10-15'lik bir indirim gelse alınır aslında.
Rohz dedi: Sanırım Steam de 380'den aşağı düşmeyecek hocam bende almak için araştırıyorum da. Genişletmek için tıkla... Steam'de indirim geldiği zaman belki etail vb. sitelerdende %10-15'lik bir indirim gelse alınır aslında.
Rohz Decapat Katılım 31 Mart 2023 Mesajlar 315 Çözümler 2 23 Mayıs 2023 #14 slmgoko dedi: Steam'de indirim geldiği zaman belki etail vb. sitelerdende %10-15'lik bir indirim gelse alınır aslında. Genişletmek için tıkla... Umarım öyle olur hocam yaz indirimleri bekleyeceğiz mecbur Epic'ten ucuza gelse de oradan hiçbir şey almak istemiyorum.
slmgoko dedi: Steam'de indirim geldiği zaman belki etail vb. sitelerdende %10-15'lik bir indirim gelse alınır aslında. Genişletmek için tıkla... Umarım öyle olur hocam yaz indirimleri bekleyeceğiz mecbur Epic'ten ucuza gelse de oradan hiçbir şey almak istemiyorum.