RDR2 en ucuza nasıl alınır?

swertY

Centipat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600, RX6600, B550M DS3H, 2x8GB 3200 Mhz Ram, 1 TB ssd, 500w PSU
Arkadaşlar, başlık uzun olmasın diye yazmadım ancak 2 sorum var. Birincisi RDR2 mi almalıyım yoksa 3 aylık Xbox Game Pass mi? Diyelim ki Game Pass dediniz. Game Pass'te bulunan en iyi oyunlar hangileri? RDR2 derseniz de en ucuz nereden alabilirim şu an?

Son düzenleyen: Moderatör:
RDR2 diyorum ve ucuza satılan bir yer bilmiyorum. Steam indirimlerinde 380 TL'ye düsüyor.

GameSatış gibi yerlerde ucuza RDR 2 hesabı veriyorlar ben de aldım kullanıyorum memnunum.

Steamda indirime girmesi beklenen bir tarih var mı?

GameSatış gibi yerlerde ucuza RDR 2 hesabı veriyorlar ben de aldım kullanıyorum memnunum.
Korsan övmek istemiyorum ama o tür asalaklara para kazandıracağınıza namusunuzla torrent yükleyin ikisinde de emeğe saygı göstermemiş oluyorsunuz zaten.

Soruya cevap olarak gamepasste bulunan oyunlara bu linkten ulaşabilirsiniz. RDR 2 güzel bir oyun ama eğer benim gibi oyunun iliğini kurutmayı seven bir insansanız çok boğucu oluyor aynı ata binme animasyonunu veya hayvan yüzme animasyonunu 500. defa izleyince insanın kusası geliyor.

@jasonoleragg'da dediği gibi "oyun hesabı" alabilirsin, ancak deneyimim yok gene de ben de ileride yapacağım sanırım bu ekonomi ile. Ayrıca tahminen PC için istiyorsundur da gene de bilgi bilgidir şu an PlayStation'da 175'lira. PC için ise eğer dolanırken denk gelirsen "Green Man Gaming" diye bir site var orada 85TL düştüğünü görüp heyecanlanma. Her ne kadar o sitede Türk lirası ve Türkiye'de etkinleştirilebilir gibi gösterse de ödeme aşamasına geçince satın alamıyorsun, site Türkiye'den satın alıma kapalı. Epic Games indirimlerini bekleyebilirsin 380 liralara düşüyor. Evde Türk Telekom internet üyesi isen Play Store'da her ay 50 uygulama içi para kazanma kampanyası var ona katılıp bakiye biriktirisin ve her ne kadar şu an Play Store'da RDR2 olmasa da takip edersin belki oradan yakalayabilirsin.

GamePass'deki güzel oyunlar için şu konuya ve şu youtube videosuna bakabilirisiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Benim aldığım yerde sınırsız garanti vardı. Hatta oyunları geç verdiği için ek olarak istediğim bir tane oyunu da hediye etmişti. Tabii garanti olayı belki de yalandır.

Güvenilir satıcıdan alırsan sorun yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…