Çözüldü RDR2 envanterde el feneri yok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ExplosiveTR

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, hemen konuya gelelim envanterde el feneri yok normalde bıçakların olduğu kısımda olması lazım fakat hiç gelmedi. Silah dolabında seçeneği falan da yok ne yapabiliriz? Oyun crack değil.

Çözüm
Trainer'da weapons > manage Weapons'da silah türleri bölümlerinde olmalı. Miscellaneous, melee, throwable gibi bölümlere bakın orada olabilir.

Yakın dövüş kısımda işaretli bayağı bir şey var ama sadece bıçaklar gözüküyor.

Olamayan itemi eklediğim zamanda oyunca güncelleme bilgisi geliyor ama item yok.

Arkadaşlar sorunu çözdüm. İç savaş bıçağı varken diğer eşyalar gözükmüyor. Mod yardımı ile iç savaş bıçağını kaldırdım şu an diğer eşyalarda gözüküyor.
Atınızın yanına gidip tekrar bakın, bıçaklar bölümünde olmalı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Atınızın yanına gidip tekrar bakın, bıçaklar bölümünde olmalı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hayır işe yaramadı bakmıştım buna. Şuan elektrikli feneri almaya çalışıyorum. Yabancı kaynaklara baktım ama çözüm bulamadım.

Trainer'da weapons > manage Weapons'da silah türleri bölümlerinde olmalı. Miscellaneous, melee, throwable gibi bölümlere bakın orada olabilir.

Yakın dövüş kısımda işaretli bayağı bir şey var ama sadece bıçaklar gözüküyor.

Olamayan itemi eklediğim zamanda oyunca güncelleme bilgisi geliyor ama item yok.

Arkadaşlar sorunu çözdüm. İç savaş bıçağı varken diğer eşyalar gözükmüyor. Mod yardımı ile iç savaş bıçağını kaldırdım şu an diğer eşyalarda gözüküyor.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı