Sokaner Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 725 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2022 #11 461750 dedi: Sepette sadece RDR2 varken kullanılmıyor sistemde. Genişletmek için tıkla... Biliyorum hocam ama uyarı için sağ olun.
461750 dedi: Sepette sadece RDR2 varken kullanılmıyor sistemde. Genişletmek için tıkla... Biliyorum hocam ama uyarı için sağ olun.
RaYmN Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 902 Çözümler 3 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2022 #12 Sokaner dedi: Üst düzey bir sistemde oyniyicağım sorun çıkarmaz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam açılma derken onu kastetmedim. Oyunun hikayesi çok yavaş açılıyor. Karlı ortamda başladığımız için açık dünya gibi şeyler çok olmuyor chapter 2'ye geçtiğimizde oyun güzel olmaya başlıyor.
Sokaner dedi: Üst düzey bir sistemde oyniyicağım sorun çıkarmaz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam açılma derken onu kastetmedim. Oyunun hikayesi çok yavaş açılıyor. Karlı ortamda başladığımız için açık dünya gibi şeyler çok olmuyor chapter 2'ye geçtiğimizde oyun güzel olmaya başlıyor.