742795 Decipat Katılım 5 Ocak 2024 Mesajlar 1.985 Çözümler 5 26 Nisan 2024 #1 Ban yeme gibi bir durum olmaz değil mi? Bir de DC'dan arka yayın açsam sıkıntı olur mu? RX 6650 XT, R5 5500 ve 16 RAM.
Ban yeme gibi bir durum olmaz değil mi? Bir de DC'dan arka yayın açsam sıkıntı olur mu? RX 6650 XT, R5 5500 ve 16 RAM.
VerBakimAKDO Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 993 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2024 #2 serdarrrr4r dedi: Ban yeme gibi bir durum olmaz değil mi? Bir de DC'dan arka yayın açsam sıkıntı olur mu? RX 6650 XT, R5 5500 ve 16 RAM. Genişletmek için tıkla... Ben kullanıyorum bir problem olmadı offline zaten ban nasıl yiceksin.
serdarrrr4r dedi: Ban yeme gibi bir durum olmaz değil mi? Bir de DC'dan arka yayın açsam sıkıntı olur mu? RX 6650 XT, R5 5500 ve 16 RAM. Genişletmek için tıkla... Ben kullanıyorum bir problem olmadı offline zaten ban nasıl yiceksin.
742795 Decipat Katılım 5 Ocak 2024 Mesajlar 1.985 Çözümler 5 26 Nisan 2024 #3 emrejanslsgajk dedi: Ben kullanıyorum bir problem olmadı offline zaten ban nasıl yiceksin. Genişletmek için tıkla... Yenir söylendi de nasıl kuracağım peki?
emrejanslsgajk dedi: Ben kullanıyorum bir problem olmadı offline zaten ban nasıl yiceksin. Genişletmek için tıkla... Yenir söylendi de nasıl kuracağım peki?
VerBakimAKDO Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 993 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2024 #4 serdarrrr4r dedi: Yenir söylendi de nasıl kuracağım peki? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Galiba bu videodan bakarak yaptım.
serdarrrr4r dedi: Yenir söylendi de nasıl kuracağım peki? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Galiba bu videodan bakarak yaptım.
Bold Pilot Kilopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 4.443 Çözümler 36 Yer Bişkek/Kırgızistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Nisan 2024 #5 Online girmezsen ban yemezsin. Online gireceksen kapat yamayı. Makine Çeviri discord sunucusuna gidip indir bu arada. Aktif en iyi yama o.
Online girmezsen ban yemezsin. Online gireceksen kapat yamayı. Makine Çeviri discord sunucusuna gidip indir bu arada. Aktif en iyi yama o.
ekczihniyet Hectopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 258 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 7 5800H/ Ekran Kartı: Nvidia GeForce RTX 3050TI / Bellek: 2x16 32 GB DDR4 3200 MHz/ SSD: 2x1TB Samsung 970 Evo Plus / Fare: Gamepower Bane / Kulaklık: Rush Timbre RH1 / Gamepad: DualShock 4 Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2024 #6 Ben yaklaşık bir yıldır kullanıyorum, Online olarak da kullandım hikaye de kullandım ban yeme gibi bir durum olmadı.
Ben yaklaşık bir yıldır kullanıyorum, Online olarak da kullandım hikaye de kullandım ban yeme gibi bir durum olmadı.
Bold Pilot Kilopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 4.443 Çözümler 36 Yer Bişkek/Kırgızistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Nisan 2024 #7 emirkemal dedi: Ben yaklaşık bir yıldır kullanıyorum, Online olarak da kullandım hikaye de kullandım ban yeme gibi bir durum olmadı. Genişletmek için tıkla... Online ban yeme riskiniz var. Yiyenler de var. Onlineda kullanmayın.
emirkemal dedi: Ben yaklaşık bir yıldır kullanıyorum, Online olarak da kullandım hikaye de kullandım ban yeme gibi bir durum olmadı. Genişletmek için tıkla... Online ban yeme riskiniz var. Yiyenler de var. Onlineda kullanmayın.
Indra128 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2017 Mesajlar 3.035 Makaleler 1 Çözümler 10 27 Nisan 2024 #8 Online'da neler neler yapıyorlar, yamadan dolayı ban yemezsin. Yamayla oynayanlarda ban yemedi şu ana kadar.
Online'da neler neler yapıyorlar, yamadan dolayı ban yemezsin. Yamayla oynayanlarda ban yemedi şu ana kadar.