8 817946 Picopat Katılım 30 Temmuz 2024 Mesajlar 101 Çözümler 1 21 Ağustos 2024 #11 Emir_Bey31 dedi: Hocam sunucuya girdimde ben bugün yükledim oyunu versiyonları uyar mi uyarsa burdan yuklicem bide bu dosyaları bozmaz değilmi teşekkürler iyi akşamlar Genişletmek için tıkla... Epic Gamesde de çalışıyor. Hoşunuza giden istediğiniz yamayı kurun çalışacaktır.
Emir_Bey31 dedi: Hocam sunucuya girdimde ben bugün yükledim oyunu versiyonları uyar mi uyarsa burdan yuklicem bide bu dosyaları bozmaz değilmi teşekkürler iyi akşamlar Genişletmek için tıkla... Epic Gamesde de çalışıyor. Hoşunuza giden istediğiniz yamayı kurun çalışacaktır.
HüseyinUygun Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 253 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Teknolojileri 2 Kasım 2025 #12 nickyokaga dedi: El çevirisi varken makine çeviri kullanılmasını gerektirecek bir durum yok. Online için kullanılacaksa kullanılabilir. Genişletmek için tıkla... Online'ye Türkçe yama ile girmek ban riskli oluşturmaz mı?
nickyokaga dedi: El çevirisi varken makine çeviri kullanılmasını gerektirecek bir durum yok. Online için kullanılacaksa kullanılabilir. Genişletmek için tıkla... Online'ye Türkçe yama ile girmek ban riskli oluşturmaz mı?
Emir_Bey31 Centipat Katılım 20 Haziran 2024 Mesajlar 219 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 02:51 #13 HüseyinUygun dedi: Online'ye Türkçe yama ile girmek ban riskli oluşturmaz mı? Genişletmek için tıkla... Valla ben denedim de bişey olmadı bazı yama modellerinde sıkntı çıkarabiliyor.
HüseyinUygun dedi: Online'ye Türkçe yama ile girmek ban riskli oluşturmaz mı? Genişletmek için tıkla... Valla ben denedim de bişey olmadı bazı yama modellerinde sıkntı çıkarabiliyor.
HüseyinUygun Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 253 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Teknolojileri Pazar 09:47 #14 Hangi yamayı kullanıyorsunuz? ve Oyun hangi platformdan?
Emir_Bey31 Centipat Katılım 20 Haziran 2024 Mesajlar 219 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:19 #15 HüseyinUygun dedi: Hangi yamayı kullanıyorsunuz? ve Oyun hangi platformdan? Genişletmek için tıkla... Makine Çeviri kullanmıştım.
HüseyinUygun dedi: Hangi yamayı kullanıyorsunuz? ve Oyun hangi platformdan? Genişletmek için tıkla... Makine Çeviri kullanmıştım.