RDR2 Epic Games vs Steam

Steam'den alırdım. Bu durumun Steam'le de alakası yok aslında. Benim kişiliğimle alakalı. Bende tek kavramı var. Yani bir alanda tek bir tercih yaparım ve sürekli onu kullanırım. Bu Steam olur, gittiğim berber olur. Mouse'ta da sadece Bloody kullanırım mesela. Çok rahat geliyor Bloody Mouse'ları.

Ha Steam'den bahsedecek olursak bence Epic Games'ten daha kapsamlı ve kaliteli bir uygulama.

Mesela forum olarak sadece Technopat'ı tercih ediyorum, bu da bir örnek )

İki adet konunuzdan örnekte bulunmak istiyorum.

1. "15 yıllık NVIDIA kullanıcısı olarak Radeon hakkında ilk izlenimlerim" başlıklı konunuz.
Şahsen ben bu konuyu beğenmiştim ve düşüncemi de eklemiştim. Burada neden Nvidia ile devam etmediniz? Tek kavramı burada neden geçerli olmadı?

2. "Bloody T60 vs Delux M625" Madem hep Bloody neden Delux ile arasında kaldınız?
Sadece soru
@Neshter

Ben NVIDIA'dan başka kart kullanmam demedim ki, Delux'u da satın almadım, arasında kaldığımı belirtmiştim. Kararım yine Bloody'den yana oldu. NVIDIA ekran kartımı satıp daha uygun fiyata daha çok FPS veren Radeon karta geçmek beni bozmaz ancak birsürü oyun satın aldığım Steam hesabım varken ayriyetten Epic Games'e geçmek beni bozar. Tabii ki belirli tercihlerim var ancak bunlar var diye cebimi de düşünmezlik etmem. Hastalık derecesinde fanboy değilim yani.

Nvidia'dan başka kart kullanıyorsunuz demedim. Cümlenizden yola çıktım, "Bende tek kavramı var." Genelleme yapmışsınız. Yalnızca Nvidia'da tek kavramı yok demedininiz. Ayrıca "tek kavramı" olsaydı. Konuyu Delux yerine Bloody'nin farklı bir modeliyle kıyaslayacağınızı düşünüyorum.

Tek kavramı var dedim diye hayatımın sonuna kadar aynı şeyi yapmak zorunda değilim ki, alıştığım şeyleri tercih ediyorum GENEL OLARAK. Dediğiniz gibi genellemedir bu. Ölümüne değil yani. Sizin mantığınızla hep aynı markayı giymem, hep aynı markanın peynirini yemem gerekiyor. Bu kadarını kast etmediğimi de herkes anlar zaten.

Farklılık zaten iyidir hocam. Her şeyi ömür boyunca aynı kullanmak saçmadır. Örneğin Razer fare kullanıyorsam Bloody deneyebilirim. Ya da Epic Games kullanıyorsam Steam'de daha ucuza satılan bir ürünü deneyebilirim. Siz kendinizi yanlış anlattınız.

Ben kendimi yanlış anlatmadım. Özellikle belirttim tercih ettiğim şeyleri. Bir yerde NVIDIA'dan şaşmam deseydim haklıydınız. Bu zamana kadar ReDragon ve Bloody kullandım, birgün Razer fareye denk gelirim hoşuma gider ona geçerim. Bu işler böyledir. Ancak fare dediğim zaman aklıma Bloody gelir benim. Arada fark var yani. Kesin bir şey iddia etmedim.

Siz o belirttiğiniz şeyleri örnek olarak gösterdiniz. Ayrıca eğer bir yerde Razer'e denk gelirseniz ve bu fareyi tercih ederseniz bu tek kavramına girmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…