Arkadaşlar, maalesef Arthur.... Epilogue bölümüne geldim. John beş parasız kalmış, silahı bile yok. Epilogue bölümleri ne kadar sürecek ve John hep böyle beş parasız mı kalacak? Hep böyle kalırsa çok sıkıcı olur çünkü.
arkadaşlar, maalesef Arthur... Epilogue bölümüne geldim. John beş parasız kalmış, silahı bile yok. Epilogue bölümleri ne kadar sürecek ve John hep böyle beş parasız mı kalacak? Hep böyle kalırsa çok sıkıcı olur çünkü.
İnsan bir an önce intikam almak istiyor ama bu Rockstar. Her zaman temkinli ve mantıklıdır. Keşke oyun bittikten sonra John ile değil de Arthur ile oynayabilseydik geri kalanını. Ben bunu isterdim açıkçası.
Merak etme ben de bu oyunu oynarken hem de zevkle hazla oynarken saçma sapan bir dengesiz yüzünden oyunun en büyük spoilerını yemiştim. Söve söve bitirememiştim. Ama yine de bu oyun hep zevkli.
Arkadaşlar, maalesef Arthur.... Epilogue bölümüne geldim. John beş parasız kalmış, silahı bile yok. Epilogue bölümleri ne kadar sürecek ve John hep böyle beş parasız mı kalacak? Hep böyle kalırsa çok sıkıcı olur çünkü.
Ortalama 20 saatlik bir içerik var Epilogue kısmında. Şahsi tavsiyem görevler üzerinden gitmemen yönünde. Eski kamp arkadaşlarının mezarlarını, New Austin bölgesini falan gez.