TheKhione Hectopat Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 716 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci:D 10 Haziran 2023 #1 Oyunu Epic Games'den aldım. Ama her girişimde böyle bir hata alıyorum. Bir de VPN'siz girilmiyor oyuna. Sistemim yetiyor oyunu oynamaya. Dosya Ekleri Desktop Screenshot 2023.06.10 - 13.35.29.97 (2).png 16,3 KB · Görüntüleme: 29 Son düzenleyen: Moderatör: 10 Haziran 2023
Oyunu Epic Games'den aldım. Ama her girişimde böyle bir hata alıyorum. Bir de VPN'siz girilmiyor oyuna. Sistemim yetiyor oyunu oynamaya.
P paulhayranı Picopat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 306 Çözümler 1 10 Haziran 2023 #2 TheKhione dedi: Oyunu Epic Games'den aldım. Ama her girişimde böyle bir hata alıyorum. Bir de VPN'siz girilmiyor oyuna. Sistemim yetiyor oyunu oynamaya. Genişletmek için tıkla... Şu an bende de aynı sıkıntı var tam bende aynı konuyu açtım sizinkini gördüm. Ne yaptıysam düzelmedi. Doğruladım ve güncelledim bana mısın demedi. Artı 0 Eksi
TheKhione dedi: Oyunu Epic Games'den aldım. Ama her girişimde böyle bir hata alıyorum. Bir de VPN'siz girilmiyor oyuna. Sistemim yetiyor oyunu oynamaya. Genişletmek için tıkla... Şu an bende de aynı sıkıntı var tam bende aynı konuyu açtım sizinkini gördüm. Ne yaptıysam düzelmedi. Doğruladım ve güncelledim bana mısın demedi.