Q Qyuils Decapat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Ağustos 2023 #1 Logfile.rar drive.google.com Böyle yaparsam yardım bulacağımı söylediler. @Recep Baltaş hocam kusuruma bakmayın ama lazımsınız şu an. Son düzenleme: 3 Ağustos 2023
Logfile.rar drive.google.com Böyle yaparsam yardım bulacağımı söylediler. @Recep Baltaş hocam kusuruma bakmayın ama lazımsınız şu an.
JunQhan Decapat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 646 Çözümler 5 3 Ağustos 2023 #2 Çözüldü: RDR 2 "err GFX state" hatası RDR Online de grafik ayarlarını; MSAA, FXAA değiştirince, err GFX state hatası verip oyundan atıyor sebebi nedir? www.technopat.net Benzerdir belki, deneyin hocam. Artı 0 Eksi
Çözüldü: RDR 2 "err GFX state" hatası RDR Online de grafik ayarlarını; MSAA, FXAA değiştirince, err GFX state hatası verip oyundan atıyor sebebi nedir? www.technopat.net Benzerdir belki, deneyin hocam.
KS KS Q Qyuils Decapat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Ağustos 2023 #3 JunQhan dedi: Çözüldü: RDR 2 "err GFX state" hatası RDR Online de grafik ayarlarını; MSAA, FXAA değiştirince, err GFX state hatası verip oyundan atıyor sebebi nedir? www.technopat.net Benzerdir belki, deneyin hocam. Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam, denedim ama olmadı. Artı 0 Eksi
JunQhan dedi: Çözüldü: RDR 2 "err GFX state" hatası RDR Online de grafik ayarlarını; MSAA, FXAA değiştirince, err GFX state hatası verip oyundan atıyor sebebi nedir? www.technopat.net Benzerdir belki, deneyin hocam. Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam, denedim ama olmadı.