Çözüldü RDR2 ERROR_GFX_STATE Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Voxcalibur

Hectopat
Bu hatayı bilmeyen yoktur sanırım. Oyunu yaklaşık 200 saattir oynuyorum ve bu 200 saat içinde hiç bu hatayı almadım. Fakat son günlerde çok fazla olmaya başladı.
Soru şu ki; bu hatayı ilk gördüğümde pek rahatsız etmiyordu, şimdi ise oyunu oynayamaz hale geldim. Baya oyunu açıyorum, online veya story giriyorum, oyun başladığı anda hemen ekrana bir siyahlık çöküyor ve hata sesi geliyor. Bu arada şunu fark ettim. Sanırsam bu hata ses kaynaklı çünkü oyun çökmeden önce kulaklığın bağlantısı kopuyor bilgisayardan (Yani kulaklık takılı değilmiş gibi.), ardından bağlantı geri geliyor ve oyun çöküyor. Ses sürücüsünü güncelledim, internetteki bütün çözümleri yaptım, oyuna her girişimde SGA dosyalarını siliyorum fakat olmuyor.
Çıldırma aşamasına geldim. Oyunun piyasa değeri şuan 400 TL civarı ve birinin bu oyunu (Oyuna lafım yok; oyun harika ama oynanmıyor.) oynayamadığını düşünün...

Çözüm
O zaman şunları deneyin:
  • Settings dosyasını silin.
  • Sağ tık -> Özellikler -> Tam ekran optimizasyonlarını devre dışı bırak ayarını aktif et.

Bu konuya da baktım hocam. Maalesef ki olmadı.
Oyuna girmeden önce kulaklık, mikrofon vs. ne varsa çıkarıp dener misiniz?
Hemen deniyorum hocam, şuan sadece klavye ve mouse takılı.
Edit: Ohohooo hocam, oyun daha bana online mı oynacaksın yoksa story mi demeden aynı hatayı aldım. Rekor galiba.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı