S SeyfiPoul Yoctopat Katılım 23 Ağustos 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2023 #1 60 saat RDR2 oynadım. PC'yi sıfırlayınca yeniden indirdim. En baştan başlattı. Eski saveme ulaşmam mümkün mü? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ağustos 2023
60 saat RDR2 oynadım. PC'yi sıfırlayınca yeniden indirdim. En baştan başlattı. Eski saveme ulaşmam mümkün mü?
D DarkS1de Hectopat Katılım 26 Nisan 2022 Mesajlar 573 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2023 #2 Oyunu hangi platformda oynuyordunuz? Steam, Epic Games gibi yerlerde save Cloud'a kaydediliyor olması lazım. Otomatik kaldığınız yerden devam ediyorsunuz. Artı 0 Eksi
Oyunu hangi platformda oynuyordunuz? Steam, Epic Games gibi yerlerde save Cloud'a kaydediliyor olması lazım. Otomatik kaldığınız yerden devam ediyorsunuz.
KS KS S SeyfiPoul Yoctopat Katılım 23 Ağustos 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2023 #3 steamdan oynuyorum orjinal oyun ama başa attı yani Artı 0 Eksi
D DarkS1de Hectopat Katılım 26 Nisan 2022 Mesajlar 573 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2023 #4 Oyunda kaldığınız yeri kaydetmiş miydiniz? Artı 0 Eksi
KS KS S SeyfiPoul Yoctopat Katılım 23 Ağustos 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2023 #5 evet kaydetmiştim Artı 0 Eksi
D DarkS1de Hectopat Katılım 26 Nisan 2022 Mesajlar 573 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2023 #6 SeyfiPoul dedi: Evet kaydetmiştim. Genişletmek için tıkla... Kayıta girdiğinizde kaldığınız yerden devam ettiniz mi hocam? Artı 0 Eksi
SeyfiPoul dedi: Evet kaydetmiştim. Genişletmek için tıkla... Kayıta girdiğinizde kaldığınız yerden devam ettiniz mi hocam?
KS KS S SeyfiPoul Yoctopat Katılım 23 Ağustos 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2023 #7 DarkS1de dedi: Kayıta girdiğinizde kaldığınız yerden devam ettiniz mi hocam? Genişletmek için tıkla... oyun açılınca hikaye moduna bastım baştan başladı Artı 0 Eksi
DarkS1de dedi: Kayıta girdiğinizde kaldığınız yerden devam ettiniz mi hocam? Genişletmek için tıkla... oyun açılınca hikaye moduna bastım baştan başladı
D DarkS1de Hectopat Katılım 26 Nisan 2022 Mesajlar 573 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2023 #8 SeyfiPoul dedi: Oyun açılınca hikaye moduna bastım baştan başladı. Genişletmek için tıkla... ESC'ye basıp "hikâye" kısmından "oyun yükle"'den kaydettiğiniz save i açtınız mı? Artı 0 Eksi
SeyfiPoul dedi: Oyun açılınca hikaye moduna bastım baştan başladı. Genişletmek için tıkla... ESC'ye basıp "hikâye" kısmından "oyun yükle"'den kaydettiğiniz save i açtınız mı?
KS KS S SeyfiPoul Yoctopat Katılım 23 Ağustos 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #9 DarkS1de dedi: ESC'ye basıp "hikâye" kısmından "oyun yükle"'den kaydettiğiniz save i açtınız mı? Genişletmek için tıkla... şu an orada kayıtlı save gözükmüyor Artı 0 Eksi
DarkS1de dedi: ESC'ye basıp "hikâye" kısmından "oyun yükle"'den kaydettiğiniz save i açtınız mı? Genişletmek için tıkla... şu an orada kayıtlı save gözükmüyor