Sürprizbozan RDR2 finalden sonrası

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

BayOcean

Hectopat
Daha fazla  
Spoiler olduğunu tekrar belirtmek isterim.

Dutch, Micah'ı vurduktan sonra oyunun başından beri meçhul olan Blackwater parasını geride bırakarak gitti. John, Sadie ve Charles çiftliğe döndüler ve finali gördük. Daha önce Red Dead Redemption'ın birinci serisi oynamadım, finalden sonra kalan diğer karakterlerin çoğuna ne olduğunu izledim. John çiftliğinde ölüyor, bir süre sonra Abigail'in de ölümünün ardından Jack ikisini de yan yana gömüyor. Bunların öncesinde Dutch, Uncle, Javier, Williamson'un ölümlerini de izledim. Fakat Sadie ve Charles'e ne olduğunu bulamadım.

RDR1 zamanında (bayağı eskiden) yanlış hatırlamıyor isem PS2 de oynamıştım ama hikaye için değil adam vurmak için girmiştim :) Şimdi tekrar oynamak istesem (PC de) herhangi bir yerde bulabilir miyim bayağı araştırdım da bulamadım.
Bulabilir. Xenia Xbox emulatörü oynatıyor ama akıcı değil.

RDR1 zamanında (bayağı eskiden) yanlış hatırlamıyor isem PS2 de oynamıştım ama hikaye için değil adam vurmak için girmiştim :) Şimdi tekrar oynamak istesem (PC de) herhangi bir yerde bulabilir miyim bayağı araştırdım da bulamadım.
Sadece konsolda var birinci oyun, PC için hala bir çalışma yapılmadı.
Bulabilir. Xenia Xbox emulatörü oynatıyor ama akıcı değil.
Emülator oynanacak gibi değil ne yazık ki.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı