RDR2 format atınca kayıtlar gider mi?

h4yrettinx

Hectopat
Arkadaşlar ben hesaba giriş yaptıktan sonra Cloud Save sordu bende aktifleştirdim ve Red Dead 2 girdim. Oyunu bitirdikten sonra çıktım. Ve bilgisayara format attım (Armoury Crate yüzünden). Şimdi oyunu tekrar indirsem oyun bitmiş bir şekilde mi açılır yoksa baştan mı başlar. Cevaplarsanız sevinirim.

Oyunun tüm kayıt girdileri silindiği için baştan başlar diye düşünüyorum.
Ama cloud save varsa gitmeyebilir.

Hocam belgeler kısmından USB 'ye atın. Başka bir USB ile format atın sonra da. Ya da Cloud Save açıksa kaydeder. Ama garantiye alıp save dosyaını başka bir USB 'ye atın derim.

Hocam belgeler kısmından USB 'ye atın. Başka bir USB ile format atın sonra da. Ya da Cloud Save açıksa kaydeder. Ama garantiye alıp save dosyaını başka bir USB 'ye atın derim.
Hocam onu yapamam çünkü formatı çoktan attım. Launchere ilk girdiğimde Cloud save açılsın mı diye sordu bende açılsın dedim. Yani cloud save açıktı. Gitmez herhalde değil mi ?
Cloud Save açıksa gitmez.
Teşekkürler

Armoury Crate yüzünden demişsiniz sorun neydi merak ettim sadece ben de kullanıyorum da.
Sorun şu ki ben yükledim ve girdim oraya kadar 0 problem. Yükledikten sonra ekran kartının anakartın ramlerin rgbsini kontol edebildim ama sıvı soğutmanın rgbsini kontrol edemedim. Program güzel kullanışlı fakat yüklerken ayriyetten bir sürü şey yüklemiş. Denetim masasından program kaldıra girdiğimde program ile ilgili bir sürü şey vardı hepsini sildiğim halde kalıntılar oldu. Onlar gitmedi. Zararlı olmaz ama benim böyle şeylere nedense takıntım var Ama program güzel benim işimi görmediği için sildim ama dediğim gibi.
Cloud Save formattan önce de açıksa gitmez.
Evet açıktı.

Anladım hocam bir sürü program yüklüyor dediğiniz gibi ben de hepsini kullanmaya başladım programların çok kullanışlı oldu benim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…