Rehber RDR2 FSR 3 modu nasıl yapılır?

Witcher 3 için de aynıları geçerli mi hocam?

Hocam karakter etrafında ghosting olmuyor mu? Bir de mini map ile oyun kaplamaları iç içe giriyordu ben denediğimde.

FSR3 görüntü kalitesini çok bozuyor mu FSR2 kadar?

FSR2'den daha kaliteli ama şu an mod buglu olduğundan HUD ve karakterde ghosting var. Karakterdeki rahatsız etmiyor.

Hocam karakter etrafında ghosting olmuyor mu? Bir de mini map ile oyun kaplamaları iç içe giriyordu ben denediğimde.

Karakterde ghosting var HUD da da ghosting var, glitchleniyor diyebiliriz.

Witcher 3 için de aynıları geçerli mi hocam?

Witcher 3 için klasörün içindeki normal modları kullanacaksınız. Hangi sürümü kullanmanız gerektiği attığım linkte yazıyor. HUD sorununu da fixlemişler. Fg açmak için ekran kartı modelini kandırmanız gerekebilir. Önce kandırmadan deneyin.

Bu mod tüm oyunlar için rar yokmu.

Böyle bir hata alıyorum.

Hocalarım iyi günler,
gtx 1050ti ekran kartımla fsr2 yi sorunsuz kullanabiliyorum bu modun 1 2 ay önce ki versiyonunu kurup oyuna girmiştim fakat pek bir performans farkı olmadığı için kaldırdım.
Şimdi ise bu modun öncekine kıyasla daha yüksek performans verdiğini biliyorum fakat kurduktan sonra oyunum başlamıyor loading ekranında kalıyor.
Benchmark yapayım belki düzelir dedim benchmark başlatılıyor lütfen bekleyiniz ekranında takılı kalıyor.
Bunu nasıl çözebilirim, teşekkür ederim.
Edit: konuda ki modu kurduğumda bahsettiğim sorun oluyor farklı modda olan bir problem değil.
Sistemim;
ryzen 5 2600
msi gtx 1050ti
16gb ram

Vega 8 ile kaç FPS oynuyorsunuz bende de varda merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…