RDR2 "Game Error FFFFFF" hatası

Santiago48

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, RDR2 oyununu orijinal olarak Steam üzerinden oynuyorum. Daha önce 4,5 saat boyunca sorunsuz bir şekilde oynamıştım. Aynı laptopu kullanıyorum; 32 GB RAM, RTX 4060 (140W) gibi yeterli bir sisteme sahibim. Ancak, oyunu 2 gün önce tekrar yükledim ve oynayamaz hale geldim.

İlk olarak oyuna giriş yaptım, ancak yaklaşık 2 dakika oynadıktan sonra "Error FFFFFF" hatası alarak oyun kapandı. Daha sonra tekrar girmeye çalıştığımda, Rockstar’dan "A game is currently running" hatası alıp oyuna hiç giriş yapamaz hale geldim. Steam üzerinden dosya doğrulaması yaptım, Rockstar'ı tamamen silip yeniden yükledim. Oyuna girebildim fakat tekrar 2. dakikada "Game Error FFFF" hatası alarak oyun kapandı.

Rockstar'dan gelen hata mesajındaki seçeneklerden "Safe Mode" ile oyunu başlatmayı denedim ve bu kez oyuna girebildim. Ancak, bu modda oyunu 2560x1440 çözünürlüğüne alamıyorum ve tam ekran modunda oynayamıyorum. Oyunu kapatıp açtım, laptopu yeniden başlattım ancak sorun devam etti. Safe Mode öncesinde, 2 dakika boyunca oynayabildiğim sürede bile oyunun akıcı olmadığını, düşük FPS değerleriyle çalıştığını fark ettim.

Sorunun hangi ayarlardan veya sebeplerden kaynaklandığını bilen birisi yardımcı olabilirse çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler!

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı