Waxsar Hectopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 459 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2020 #1 Konumuz şu RDR2 gamepad ile mi yoksa klavye mouse ile mi daha çok zevk verir? Hangisiyle oynanır? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Aralık 2020
Esperoja Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 6.693 Makaleler 34 Çözümler 30 Yer İstanbul 3 Aralık 2020 #2 Gamepad için tasarlanmış bir oyun ama ben klavye ve mouse ile daha rahat ediyorum, yoksa adam vuramıyorum. Artı 0 Eksi
Gamepad için tasarlanmış bir oyun ama ben klavye ve mouse ile daha rahat ediyorum, yoksa adam vuramıyorum.
Y yesososo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 4.045 Makaleler 3 Çözümler 12 3 Aralık 2020 #3 Waxsar dedi: Konumuz şu RDR2 gamepad ile mi yoksa klavye mouse ile mi daha çok zevk verir? Hangisiyle oynanır? Genişletmek için tıkla... Yürümek ve at sürmek gamepad ile. Silah ve aim mouse. Artı 0 Eksi
Waxsar dedi: Konumuz şu RDR2 gamepad ile mi yoksa klavye mouse ile mi daha çok zevk verir? Hangisiyle oynanır? Genişletmek için tıkla... Yürümek ve at sürmek gamepad ile. Silah ve aim mouse.
PesimistKafa Hectopat Katılım 17 Aralık 2019 Mesajlar 677 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Uzay 3 Aralık 2020 #4 Sen şimdi sürekli klavye mouse ile oyun oynarsan gamepad`e zor alışırsın. Klavye mouse yapıştır. Artı 0 Eksi
Arda9843 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 3.099 Makaleler 4 Çözümler 15 3 Aralık 2020 #5 Waxsar dedi: Konumuz şu RDR2 gamepad ile mi yoksa klavye mouse ile mi daha çok zevk verir? Hangisiyle oynanır? Genişletmek için tıkla... Ben ikisiyle de oynadım bence gamepad daha iyi ama zevk meselesi ikisini de denenesin hangisini severse onla oynasın. Artı 0 Eksi
Waxsar dedi: Konumuz şu RDR2 gamepad ile mi yoksa klavye mouse ile mi daha çok zevk verir? Hangisiyle oynanır? Genişletmek için tıkla... Ben ikisiyle de oynadım bence gamepad daha iyi ama zevk meselesi ikisini de denenesin hangisini severse onla oynasın.
Darth.Vader Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.760 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Mustafar 3 Aralık 2020 #6 Waxsar dedi: Konumuz şu RDR2 gamepad ile mi yoksa klavye mouse ile mi daha çok zevk verir? Hangisiyle oynanır? Genişletmek için tıkla... Enis Kirazoğlu videosunda diyor "Şu oyunun kontrollerini düzeltin". Gameped ile zor oluyor klavye ve mause tercihim olur. Artı 0 Eksi
Waxsar dedi: Konumuz şu RDR2 gamepad ile mi yoksa klavye mouse ile mi daha çok zevk verir? Hangisiyle oynanır? Genişletmek için tıkla... Enis Kirazoğlu videosunda diyor "Şu oyunun kontrollerini düzeltin". Gameped ile zor oluyor klavye ve mause tercihim olur.
Yosemite Sam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2016 Mesajlar 2.522 Makaleler 3 Çözümler 26 Yer Amasya Geydoğan Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2020 #7 Duruma göre yorgun olunca uzanıp gamepadle oynuyorum. Artı 0 Eksi
K Kn_Bay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ocak 2019 Mesajlar 1.165 Makaleler 1 Çözümler 8 3 Aralık 2020 #8 Waxsar dedi: Konumuz şu RDR2 gamepad ile mi yoksa klavye mouse ile mi daha çok zevk verir? Hangisiyle oynanır? Genişletmek için tıkla... Oyundaki aim sistemi çok gamepad ile FPS oyunu oynamayan biri olarak bana çok zor geliyordu o yüzden klavye ve mouse a geçtim. Artı 0 Eksi
Waxsar dedi: Konumuz şu RDR2 gamepad ile mi yoksa klavye mouse ile mi daha çok zevk verir? Hangisiyle oynanır? Genişletmek için tıkla... Oyundaki aim sistemi çok gamepad ile FPS oyunu oynamayan biri olarak bana çok zor geliyordu o yüzden klavye ve mouse a geçtim.
V Vedat Andak Kilopat Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 254 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2020 #9 Gamepad. Artı 0 Eksi
Ash Ketchum Kilopat Katılım 22 Şubat 2018 Mesajlar 44 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2020 #10 Elbette sizin alışmanıza da bağlı olabilir. Ben Gamepad ile çok daha rahat ediyorum oynarken Artı 0 Eksi