RDR2 gibi bir oyun tekrar gelir mi?

Bu oyundan galiba tek ben zevk alamadım. Başlangıcını oynadım bıraktım. Ortalara doğru zevki artıyor mu?
Yavaş oyun sevmiyorsanız sevmezsiniz zaten, ama evet ortalarına doğru zevki artıyor. Bir ara 7 saat başından kalkmadım oyunun.

Konu rdr 2 yi nasıl buldunuz ya da iyi bir oyun mu sorusu değil, her yerde çoğunluğun beğendiğini ben beğenmedim algısına girmeyin şu konular içerisinde. İyi olan iyidir bu kadar basit. Soruya gelecek olursak bu türler genelde Rockstar oyunlarından çıkıyor, neden olmasın? Witcher 4 den de umutluyum.

RDR2 resmen bir detay ve görsel şölen elbette zevkler ve renkler tartışılmaz ama oyunun tarzını sevmeseniz bile RDR2 asla gömülecek bir oyun değil bana kalırsa oyun hantal diyorsunuz da ne olacaktı Battlefield 2042’den falan bahsetmiyoruz tabi ki de ağırdan alacak hikayesi buna uygun teması buna uygun dinamikler buna uygun bana göre her tarafından kusursuz bir oyun efsane.

RDR2 oyun başı gerçekten sıkıcı ama sonrasında açılıyor oynanışlar evet kötü katılıyorum aşırı hantal keşke GTA 5 gibi hızlı dönebilseydik kontrolcü ile değil de klavye ile oynamak daha iyi oyundaki aim sistemi yavaşlatma açık olmadığında çok zor. Ama genel olarak bu kötülükleri saymazsak bir sorunu yok.

Evet aşırı hantal oynanış olarak güzel olmasını kabul etmesem de hikaye ve gerçekçilik konusunda zaten diyeceğim bir şey yok diğer arkadaşlar gibi herkes beğendi siz de beğenmek zorundasınız kafasına girmeye de gerek yok herkesin kendi keyfi ve aradığı eğlence anlayışı farklı dediğim gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…