RDR2 gibi oyun önerisi

aspenaX

Hectopat
Merhaba, RDR2 benim için çok güzel bir oyundu. Hikaye olarak, oyunun kendine bağlaması olarak önerebileceğiniz bir daha hikayesini bitirmek istediğiniz bir oyun önerir misiniz? Konusunun RDR2 gibi olmasına gerek yok siz anladınız ne demek istediğimi. Kuzeyde geçen (karlı) oyunları genelde daha çok seviyorum. Teşekkürler, iyi sosyaller.

Merhaba, RDR2 benim için çok güzel bir oyundu. Hikaye olarak, oyunun kendine bağlaması olarak önerebileceğiniz bir daha hikayesini bitirmek istediğiniz bir oyun önerir misiniz? Konusunun RDR2 gibi olmasına gerek yok siz anladınız ne demek istediğimi. Kuzeyde geçen (karlı) oyunları genelde daha çok seviyorum. Teşekkürler, iyi sosyaller.
The Last Of Us Part 2.

Hikaye olarak önerebileceğim SOMA var çok iyidir.

Merhaba, RDR2 benim için çok güzel bir oyundu. Hikaye olarak, oyunun kendine bağlaması olarak önerebileceğiniz bir daha hikayesini bitirmek istediğiniz bir oyun önerir misiniz? Konusunun RDR2 gibi olmasına gerek yok siz anladınız ne demek istediğimi. Kuzeyde geçen (karlı) oyunları genelde daha çok seviyorum. Teşekkürler, iyi Sosyaller.

The Witcher 3 ve Assassin's Creed Valhalla olabilir.

Hepinize teşekkür ederim. Herkesin yorumunu dikkate alarak tümüne bir göz gezdirdim. Tek tek açıklayacağım.

@ghost.jester , Hocam bu oyunlar hikaye oyunlarından çok hayatta kalma oyunlarına benziyor ve grafikleri de kötü sanki. Öneriniz için teşekkür ederim.

@otpphap , Hocam bu oyun güzele benziyor ama hikayesi hakkında bilgim yok biraz daha detaylı bilgi verebilirsiniz isterseniz. Böyle bizi oyunun içine çeken türden bir hikaye olmasını istiyorum. Öneriniz için teşekkür ederim.

@Laerthos , Hocam önerileriniz en beğendiğim oyunlar oldu. Gerçekten güzele benziyor inceleyeceğim teşekkür ederim.

@partylikeits1941 , Oyunlar güzele benziyor hocam inceleyeceğim. Öneriniz için teşekkürler.

@DenizBKC , Bu oyunu da inceleyeceğim hocam teşekkür ederim.

@mMichaelMYERS , Teşekkür ederim hocam, inceleyeceğim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı