RDR2 giysilerin oynanışa etkisi var mı?

dr1.6

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci/ Müzisyen
Herkese iyi akşamlar. Sorum şu şekilde aslında. Bugün oyunu oynarken oyunda bulunan trapperlara gittiğimizde hayvan skinlerinden giysi, silahlar için kemer falan yapıldığını gördüm. Bunların oyuna herhangi bir etkisi var mı yoksa yalnızca görünüş mü? Daha hızlı silah çekme falan gibi etkileri oluyor mu? Silah kemerlerinden birisini satın aldığımda sol altta bulunan map birden kocaman oldu, can ve enerjiyi gösteren barlar normalde mapin üstündeyken altına falan geçti saçma sapan bir şey oldu. Ben de düzeltemediğim için load dosyasından aldığım bir Save'e döndüm düzeldi. Oyunun yarısında falanım neredeyse hala yeni şeyler keşfediyorum

RDR 2 RPG oyunu olmadığı için sadece görünüşe yarıyor.

Sıcak havalarda kalın veya tam tersi giyinirseniz bir takım nerfler alıyorsunuz ama o kadar önemli şeyler değil.

Bazı silah kemerleri silahı çıkartma hızınızı arttırıyor, bazı çantaların alabildiği Max eşya sayısı daha yüksek ayrıca oyunda "Legend of the East" adlı özel bir kıyafet var oyundaki tüm başarımları açtığınız zaman geliyor hatırladığım kadarıyla o da birkaç özelliği boostluyordu.
Son olarak oyunda sıcak-soğuk kıyafet ayrımı var kar yağışlı bir yere gittiğinizde soğuk kıyafet giymelisiniz bunlar da öldürdüğünüz hayvanların derisinden yapıbilabiliyor.

Etkileri var hocam. Önce genel olarak söyleyeyim. Güzel giyimli olunca insanların davranışı değişiyor.
Legend of the East: Daha fazla para lootlarsın. Coreler daha az azalır. Silahsız saldırıdan %10 az hasar alırsın. Dead Eye %10 daha yavaş azalır. At sırtında %10 daha fazla hasar verirsin. Bu kıyafeti almak zor ama.

Sadece görünüş fakat bazı beltlerin şapkaların verdiği stat seviyesi var oralardan bakabilirsin giyerken mesela tilki derisi palto falan +10 hız ya da ayakkabılar gibi kıyafetleri giyerken statlara bakarsan görebilirsin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…