4 403976 Megapat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 7.396 Makaleler 6 Çözümler 82 17 Ocak 2023 #1 Sürprizbozan: rr Shady Belle'de parti görevi var. Hosea'nın yanına gidiyorum. Görevi başlatıyorum, sinematikte unkown error fffffff yazıyor. Nasıl çözerim? Diğer görevlerde bu hatayı almıyorum. Dosya doğrulama falan da yaptım. Sinematiği atlasam da gelen siyah ekran da hata veriyor. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ocak 2023
Sürprizbozan: rr Shady Belle'de parti görevi var. Hosea'nın yanına gidiyorum. Görevi başlatıyorum, sinematikte unkown error fffffff yazıyor. Nasıl çözerim? Diğer görevlerde bu hatayı almıyorum. Dosya doğrulama falan da yaptım. Sinematiği atlasam da gelen siyah ekran da hata veriyor.
Çözüm 4 4 403976 17 Ocak 2023 Sürücüleri güncelledim denedim fakat gene aynı dediğim gibi sadece o görevde hata veriyor. Bu görevden sonraki görevin save dosyasını indirip açtığımda sorun çözüldü.
Sürücüleri güncelledim denedim fakat gene aynı dediğim gibi sadece o görevde hata veriyor. Bu görevden sonraki görevin save dosyasını indirip açtığımda sorun çözüldü.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.929 Çözümler 245 17 Ocak 2023 #2 403976 dedi: Sürprizbozan: rr Shady Belle'de parti görevi var. Hosea'nın yanına gidiyorum. Görevi başlatıyorum, sinematikte unkown error fffffff yazıyor. Nasıl çözerim? Diğer görevlerde bu hatayı almıyorum. Dosya doğrulama falan da yaptım. Sinematiği atlasam da gelen siyah ekran da hata veriyor. Genişletmek için tıkla... Hata Fffff ne anlama geliyor? Red Dead Online hatası ffff, oyunlarda birkaç zorluk anlamına gelebilir. Ses sürücünüzle ilgili bir sorun olduğunu gösterir . Aynı şekilde, cihazınızdaki güncel olmayan sürücü sorunları nedeniyle hata oluşabilir. Artı 0 Eksi
403976 dedi: Sürprizbozan: rr Shady Belle'de parti görevi var. Hosea'nın yanına gidiyorum. Görevi başlatıyorum, sinematikte unkown error fffffff yazıyor. Nasıl çözerim? Diğer görevlerde bu hatayı almıyorum. Dosya doğrulama falan da yaptım. Sinematiği atlasam da gelen siyah ekran da hata veriyor. Genişletmek için tıkla... Hata Fffff ne anlama geliyor? Red Dead Online hatası ffff, oyunlarda birkaç zorluk anlamına gelebilir. Ses sürücünüzle ilgili bir sorun olduğunu gösterir . Aynı şekilde, cihazınızdaki güncel olmayan sürücü sorunları nedeniyle hata oluşabilir.
KS KS 4 403976 Megapat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 7.396 Makaleler 6 Çözümler 82 17 Ocak 2023 #3 Sürücüleri güncelledim denedim fakat gene aynı dediğim gibi sadece o görevde hata veriyor. Bu görevden sonraki görevin save dosyasını indirip açtığımda sorun çözüldü. Son düzenleme: 17 Ocak 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
Sürücüleri güncelledim denedim fakat gene aynı dediğim gibi sadece o görevde hata veriyor. Bu görevden sonraki görevin save dosyasını indirip açtığımda sorun çözüldü.