arthurmorgan5 Hectopat Katılım 19 Ekim 2022 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2023 #1 Selam. RDR2 de chapter 3 tütün tarlası yakma görevindeyim görevin hep aynı yerinde oyun durduk yere çöküyor. Sadece bu görevde oldu yama falan da kaldırdım bir şey değişmedi yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Aralık 2023
Selam. RDR2 de chapter 3 tütün tarlası yakma görevindeyim görevin hep aynı yerinde oyun durduk yere çöküyor. Sadece bu görevde oldu yama falan da kaldırdım bir şey değişmedi yardım eder misiniz?
Axist2 Decapat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 22 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Mart 2024 #2 Hocam sorunu çözdün mü? Artı 0 Eksi
mdible Decapat Katılım 30 Ekim 2023 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2024 #3 Sorunu çözebildiniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS arthurmorgan5 Hectopat Katılım 19 Ekim 2022 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #4 Axist2 dedi: Hocam sorunu çözdün mü? Genişletmek için tıkla... Ekran kartım kötü olduğu için o görevi kaldıramıyordu. Mecbur save indirdim. Artı 1 Eksi
Axist2 dedi: Hocam sorunu çözdün mü? Genişletmek için tıkla... Ekran kartım kötü olduğu için o görevi kaldıramıyordu. Mecbur save indirdim.
Axist2 Decapat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 22 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Nisan 2024 #5 arthurmorgan5 dedi: Ekran kartım kötü olduğu için o görevi kaldıramıyordu. Mecbur save indirdim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam oldu. Artı 0 Eksi
arthurmorgan5 dedi: Ekran kartım kötü olduğu için o görevi kaldıramıyordu. Mecbur save indirdim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam oldu.