RDR2 görevde en başa atıyor

efeCanDeYeter

Femtopat
Daha fazla  
İndirimdeyken RDR2 almıstım ve PC de alan olmadığı icin yeni indirebildim. Oyunu oynamaya başladım ve bir görevi yapamayınca taaa en başa attı mesela bir abi ile ayı vurmaya gideceğizyemi yanlış yere koydum. Başarısız dedi ve taaaa görevi aldığım yere kadar götürüyor. Ve atlada o kadar mesafe gidince sıkıyor sürekli. Bunun başka caresi yok mu? Meselayemi yanlış koymadan önceki yerden baslaması gibi. Görevdeyken checkpoint te alınmıyor zaten. O kadar hevesle aldım ama şu an sarmıyor. İade de edemiyorum.

İade etme knk oyun ağır oynamanı isteyen bi tip. O görevde bende de öyle oldu. Basitçe geçiyor olman lazım zaten o görevi.

İade etme knk oyun ağır oynamanı isteyen bi tip. O görevde bende de öyle oldu. Basitçe geçiyor olman lazım zaten o görevi.
ya zaten o görev kolayda ben her görev yapamadığımda başa atarsa işimiz yaş.Başka hani son kaldığın yerden başlatacak bi client falan varmı acaba.Birde iade edemiyorum süresi geçmis.

ya zaten o görev kolayda ben her görev yapamadığımda başa atarsa işimiz yaş.Başka hani son kaldığın yerden başlatacak bi client falan varmı acaba.Birde iade edemiyorum süresi geçmis.
hiç yaşamadım reis o problemi 3 defa oynadım oyunu. Autosave felan mı kapalı acaba arada bir kaydetmiyor mu oyun

Hiç yaşamadım reis o problemi 3 defa oynadım oyunu. Autosave falan mı kapalı acaba arada bir kaydetmiyor mu oyun.

Autosave açık hatta oyundayken en son aldığınız kaydın üzerine yazılsın mı diyor oyunu yenii açtığımda. Acaba tryama indirdim ondan olabilir mi? Pek düsünmüyorum ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…