K kad0 Hectopat Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 2 28 Aralık 2020 #1 Merhaba arkadaşlar RDR2'ye giriştim fakat bir görevde tıkandım, oyunu sileceğim sinirden. Bilen bilir belki boğa yakalama görevi. Yardım eder misiniz? Mevcut Save dosyalarını atıyorum %62'li olanı geçemedim.
Merhaba arkadaşlar RDR2'ye giriştim fakat bir görevde tıkandım, oyunu sileceğim sinirden. Bilen bilir belki boğa yakalama görevi. Yardım eder misiniz? Mevcut Save dosyalarını atıyorum %62'li olanı geçemedim.
Berke.eth Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 676 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek NFT Collector 28 Aralık 2020 #2 Youtube'a yaz görevi, milyon tane video var. 2 dk izlesen yaparsın, oyunda zor görev yok çünkü. Artı 0 Eksi
KS KS K kad0 Hectopat Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 2 28 Aralık 2020 #3 yapamıyorum yapamıyorum çok zor 3 saat uğraştım olmuyo beceremiyorum Artı 0 Eksi
K KaptanKivi Kilopat Katılım 13 Haziran 2019 Mesajlar 97 7 Şubat 2022 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et KaptanKivi dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam videodaki gibi kafasına lassoyu atarsanız calmlayabilirsiniz Bogayı Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et KaptanKivi dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam videodaki gibi kafasına lassoyu atarsanız calmlayabilirsiniz Bogayı
Arda Akbal Hectopat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 8 7 Şubat 2022 #5 kad0 dedi: yapamıyorum yapamıyorum çok zor 3 saat uğraştım olmuyo beceremiyorum Genişletmek için tıkla... ben ps4 üzerinde tek denemede 2-3 dk da geçtim, pc üzerinden mi oynuyorsunuz? Artı 0 Eksi
kad0 dedi: yapamıyorum yapamıyorum çok zor 3 saat uğraştım olmuyo beceremiyorum Genişletmek için tıkla... ben ps4 üzerinde tek denemede 2-3 dk da geçtim, pc üzerinden mi oynuyorsunuz?