harsh43 Decapat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2023 #1 Kenyolizm liderini boğmam gerekiyor fakat bir türlü geçemedim. E'ye basılı tuttum hızlı hızlı basıp bıraktım yine olmuyor ne yapmam gerekiyor? Dosya Ekleri 20230608174931_1.jpg 212,2 KB · Görüntüleme: 89
Kenyolizm liderini boğmam gerekiyor fakat bir türlü geçemedim. E'ye basılı tuttum hızlı hızlı basıp bıraktım yine olmuyor ne yapmam gerekiyor?
Emir Baltaş Femtopat Katılım 5 Haziran 2023 Mesajlar 375 Makaleler 1 Çözümler 3 8 Haziran 2023 #2 harsh43 dedi: Kenyolizm liderini boğmam gerekiyor fakat bir türlü geçemedim. E'ye basılı tuttum hızlı hızlı basıp bıraktım yine olmuyor ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... RDR2'yi nasıl Minecraft yaptın? Artı 0 Eksi
harsh43 dedi: Kenyolizm liderini boğmam gerekiyor fakat bir türlü geçemedim. E'ye basılı tuttum hızlı hızlı basıp bıraktım yine olmuyor ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... RDR2'yi nasıl Minecraft yaptın?
KS KS harsh43 Decapat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2023 #3 Emir Baltaş dedi: RDR2'yi nasıl Minecraft yaptın? Genişletmek için tıkla... Orta ayalarda her şey. Artı 0 Eksi
4 455146 Kilopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 6.098 Makaleler 1 Çözümler 60 8 Haziran 2023 #4 E'ye basılı tuttuğunuzda olması gerekiyor. Eski save'e dönüp tekrar deneyin. Artı 0 Eksi
N0vaBetrayel Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2015 Mesajlar 2.704 Makaleler 2 Çözümler 9 Yer Almanya / Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Haziran 2023 #5 harsh43 dedi: Kenyolizm liderini boğmam gerekiyor fakat bir türlü geçemedim. E'ye basılı tuttum hızlı hızlı basıp bıraktım yine olmuyor ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Adamı boğmana gerek yok ki düzgün bi şekilde konuşursan çocukla konuşmana izin veriyorlar zaten. Artı 0 Eksi
harsh43 dedi: Kenyolizm liderini boğmam gerekiyor fakat bir türlü geçemedim. E'ye basılı tuttum hızlı hızlı basıp bıraktım yine olmuyor ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Adamı boğmana gerek yok ki düzgün bi şekilde konuşursan çocukla konuşmana izin veriyorlar zaten.