Merhaba, RDR2'yi tekrar oynamak istedim ve tekrar başladım lakin oyunda ki grafikler iğrenç oyundan soğutuyor. Oyunu 1080P çözünürlükte Ultra ya da alsam aynı grafik Low'a da alsam aynı grafik. YouTube'dan en iyi grafik ayarları adı altında yabancı bir arkadaş çözüm sunuyor evet FPS'de artış oldu fakat oyun kendi videosunda gösterdiği gibi bana 1080P çözünürlükte High ayarların verdiği kaliteyi vermiyor.
1.250 Resolution Scale ayarıyla oyun çok net ve güzel gözüküyordu. Ama onun için güçlü bir kart lazım.
burdaki ayarları kullandım ben. Resolution Scale ayarı 0.966 gibi bir şey yapmıştım diye hatırlıyorum. Göz zevkimi bozmadan akıcı bir şekilde bitirmiştim. Bu arada imzamda ki sistemimle oynadım.
1.250 resolution scale ayarıyla oyun çok net ve güzel gözüküyordu. Ama onun için güçlü bir kart lazım.
buradaki ayarları kullandım ben. Resolution scale ayarı 0.966 gibi bir şey yapmıştım diye hatırlıyorum. Göz zevkimi bozmadan akıcı bir şekilde bitirmiştim. Bu arada imzamda ki sistemimle oynadım.
TAA, FXAA ve TAA Sharpening ayarlarıyla göz zevkinize uygun hale getirebilirsiniz. Resolution Scale ayarını 1.250'nin bir aşağısı olan ayara getirmenizi tavsiye ederim.
Merhaba, RDR2'yi tekrar oynamak istedim ve tekrar başladım lakin oyunda ki grafikler iğrenç oyundan soğutuyor. Oyunu 1080p çözünürlükte Ultra'ya da alsam aynı grafik Low'a da alsam aynı grafik. YouTube'dan en iyi grafik ayarları adı altında yabancı bir arkadaş çözüm sunuyor evet FPS'de artış oldu fakat oyun kendi videosunda gösterdiği gibi bana 1080p çözünürlükte High ayarların verdiği kaliteyi vermiyor.
Merhaba konuyu hortlatayım dedim bende yeni indirdim 1650 Ti var ilk başta kendim ayar yaptım gayet guzeldi ama biraz kasıyordu sonra GeForce ecperiencea ayarlattım bu sefer uzaktaki şeyler çok kötü oldu grafikler kötüleşti ne yaparsam yapayım düzeltemiyorum eğer isterseniz ayarları da atabilirim.