Diaz Smith Centipat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 93 Yer İspanya Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #1 Arkadaşlar böyle bir mod varmış, hakkımda kısmında sistemim var kaldırır mı, bir de nasıl yükleyebilirim?
Arkadaşlar böyle bir mod varmış, hakkımda kısmında sistemim var kaldırır mı, bir de nasıl yükleyebilirim?
Batuhandn Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 2.158 Makaleler 4 Çözümler 8 Yer İstanbul / Türkiye 24 Temmuz 2023 #2 Hiç bir bilgi vermeden kaldırır mı diyorsun hangi modu kuracağını söylememişsin oyunu nereden aldın onu da söylememişsin. Cevap olarak ne bekliyorsun?
Hiç bir bilgi vermeden kaldırır mı diyorsun hangi modu kuracağını söylememişsin oyunu nereden aldın onu da söylememişsin. Cevap olarak ne bekliyorsun?
Ahmsef Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 4.362 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #3 Diaz Smith dedi: Arkadaşlar böyle bir mod varmış, hakkımda kısmında sistemim var kaldırır mı, bir de nasıl yükleyebilirim? Genişletmek için tıkla... RTX 3060 bence grafik modu rahatlıkla kaldırır. Nexus modstan bulabilirsiniz. Açıklamadan da aşamaları gösteriyorlar. Crack olsa dahi çalışır bence.
Diaz Smith dedi: Arkadaşlar böyle bir mod varmış, hakkımda kısmında sistemim var kaldırır mı, bir de nasıl yükleyebilirim? Genişletmek için tıkla... RTX 3060 bence grafik modu rahatlıkla kaldırır. Nexus modstan bulabilirsiniz. Açıklamadan da aşamaları gösteriyorlar. Crack olsa dahi çalışır bence.
Diaz Smith Centipat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 93 Yer İspanya Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #4 Hocam, grafikleri güzelleştiren bir mod adını tam bilmiyorum. Sistem Intel i3-12100F / ASUS GeForce Dual RTX 3060 V2 OC 12 GB / 16 GB RAM / 500GB M.2 SSDOyunu Steam'den aldım.
Hocam, grafikleri güzelleştiren bir mod adını tam bilmiyorum. Sistem Intel i3-12100F / ASUS GeForce Dual RTX 3060 V2 OC 12 GB / 16 GB RAM / 500GB M.2 SSDOyunu Steam'den aldım.
Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.620 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 24 Temmuz 2023 #5 Bence gerek yok. Grafikleri taş gibi zaten.
Diaz Smith Centipat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 93 Yer İspanya Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #6 Merak ettiğim için indiriyorum Ahmsef dedi: RTX 3060 bence grafik modu rahatlıkla kaldırır. Nexus modstan bulabilirsiniz. Açıklamadan da aşamaları gösteriyorlar. Crack olsa dahi çalışır bence. Genişletmek için tıkla... sağolun hocam buldum
Merak ettiğim için indiriyorum Ahmsef dedi: RTX 3060 bence grafik modu rahatlıkla kaldırır. Nexus modstan bulabilirsiniz. Açıklamadan da aşamaları gösteriyorlar. Crack olsa dahi çalışır bence. Genişletmek için tıkla... sağolun hocam buldum