Turgutoglu48 Hectopat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 208 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2023 #1 Merhaba arkadaşlar 2023 güncel virüssüz Türkçe yama yapabileceğim site önerisi yapabilir misiniz? Oyunu Epic Games'den aldım.
Merhaba arkadaşlar 2023 güncel virüssüz Türkçe yama yapabileceğim site önerisi yapabilir misiniz? Oyunu Epic Games'den aldım.
LeyzZ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2017 Mesajlar 1.400 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2023 #2 Yama- RDR2 TR Yama V14.rar Font fix- yama.rar Makine çeviri değildir.
MehmetSLH Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 2.015 Makaleler 1 Çözümler 4 23 Ocak 2023 #3 Turgutoglu48 dedi: Merhaba arkadaşlar, 2023 güncel virüssüz Türkçe yama yapabileceğim site önerisi yapabilir misiniz? Oyunu Epic Games'den aldım. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et oyunu bu yama ile bitirdim hata ile karşılaşmadım öneririm.
Turgutoglu48 dedi: Merhaba arkadaşlar, 2023 güncel virüssüz Türkçe yama yapabileceğim site önerisi yapabilir misiniz? Oyunu Epic Games'den aldım. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et oyunu bu yama ile bitirdim hata ile karşılaşmadım öneririm.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.683 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 23 Ocak 2023 #4 Exesiz, temiz bir yama kur derim: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Exesiz, temiz bir yama kur derim: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
MehmetSLH Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 2.015 Makaleler 1 Çözümler 4 23 Ocak 2023 #5 Jira dedi: Exesiz, temiz bir yama kur derim: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bunu denemiştim sanırım font hatası vardı.
Jira dedi: Exesiz, temiz bir yama kur derim: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bunu denemiştim sanırım font hatası vardı.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.683 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 23 Ocak 2023 #6 MehmetSLH dedi: Bunu denemiştim sanırım font hatası vardı. Genişletmek için tıkla... Steam sürümünde olmuyor. Korsanda olabilir.
MehmetSLH dedi: Bunu denemiştim sanırım font hatası vardı. Genişletmek için tıkla... Steam sürümünde olmuyor. Korsanda olabilir.
MehmetSLH Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 2.015 Makaleler 1 Çözümler 4 23 Ocak 2023 #7 Jira dedi: Steam sürümünde olmuyor. Korsanda olabilir. Genişletmek için tıkla... Zaten Steam sürümünde denemiştim ama şu an düzeltilmiş olabilir.
Jira dedi: Steam sürümünde olmuyor. Korsanda olabilir. Genişletmek için tıkla... Zaten Steam sürümünde denemiştim ama şu an düzeltilmiş olabilir.
LeyzZ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2017 Mesajlar 1.400 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2023 #8 Hocam benim attığım yamayı kullanabilirsiniz. Font fix yaptıktan sonra farklı exe kullanmadan oyunu türkçe oynayabilirsiniz.
Hocam benim attığım yamayı kullanabilirsiniz. Font fix yaptıktan sonra farklı exe kullanmadan oyunu türkçe oynayabilirsiniz.
Turgutoglu48 Hectopat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 208 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2023 #9 LeyzZ dedi: Hocam benim attığım yamayı kullanabilirsiniz. Font fix yaptıktan sonra farklı exe kullanmadan oyunu Türkçe oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam önce yamayı kurup sonra font fix dosyayı mı indireceğim?
LeyzZ dedi: Hocam benim attığım yamayı kullanabilirsiniz. Font fix yaptıktan sonra farklı exe kullanmadan oyunu Türkçe oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam önce yamayı kurup sonra font fix dosyayı mı indireceğim?
LeyzZ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2017 Mesajlar 1.400 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2023 #10 Turgutoglu48 dedi: Hocam önce yamayı kurup sonra font fix dosyayı mı indireceğim? Genişletmek için tıkla... Aynen. Sırasıyla yamayı indirip oyun dosyalarının içine atacaksın. Sonra font fixi indiriğ dosya konumuna atacaksın.
Turgutoglu48 dedi: Hocam önce yamayı kurup sonra font fix dosyayı mı indireceğim? Genişletmek için tıkla... Aynen. Sırasıyla yamayı indirip oyun dosyalarının içine atacaksın. Sonra font fixi indiriğ dosya konumuna atacaksın.