Tekrardan RDR2 yükledim fakat kurduğum yama ı harflerini bozuk şekilde çalıştırıyordu. Font fixi açıp başlatıyordum bir düzelme olmadı.
Şimdi silip tekrardan kurdum ve bozuk font yüklemek istemiyorum.
Ne yükleyebilirim?
Tekrardan RDR2 yükledim fakat kurduğum yama ı harflerini bozuk şekilde çalıştırıyordu. Font fixi açıp başlatıyordum bir düzelme olmadı.
Şimdi silip tekrardan kurdum ve bozuk font yüklemek istemiyorum.
Ne yükleyebilirim?
denedim fakat bozuk çıkıyorDenediniz mi ?RDR 2 | Sorunsuz Türkçe Yama | Final Sürüm (Ekim 2023)
Kurulum + oyun içi görüntüler içeren video: 13 Temmuz güncellemesiyle uyumlu. ✔️ Kutucuk ve Türkçe font hataları fixlendi.✔️ Elle çeviri yapılmış bir yamadır, bu sayede çok daha doğal ve gerçek çeviriler mevcut. ✔️ ⚠️ Her ihtimale karşı oyunla alakalı dosyalarınızı yedeklemeniz tavsiye...www.technopat.net
Vulkan yerine DX12 yaptınız değil mi ?denedim fakat bozuk çıkıyor
denedim fakat bozuk çıkıyor
Vulkan yerine DX12 yaptınız değil mi ?
Ben bu yamayı kullandım sorun çıkmadı oyunun kurulu olduğu klasöre atmanız yeterli atmadan önce yedek alın ne olur ne olmaz.
Vulkan olarak çalıştırmıştım. Epic gamesde oyunum yedekleme işlemini nasıl yapacağım. doğrılama yaptığım zaman dosyaları 0 kurulum haline geri getirmiyorVulkan yerine DX12 yaptınız değil mi ?
Ben bu yamayı kullandım sorun çıkmadı oyunun kurulu olduğu klasöre atmanız yeterli atmadan önce yedek alın ne olur ne olmaz.
attığınız dosya jpgVulkan yerine DX12 yaptınız değil mi ?
Pardon hocam ben şu üstteki videoya göre yaptım işe yaradı.Vulkan olarak çalıştırmıştım. Epic gamesde oyunum yedekleme işlemini nasıl yapacağım. doğrılama yaptığım zaman dosyaları 0 kurulum haline geri getirmiyor
attığınız dosya jpg
Birde font hatası olmaması için size attığım ilk yamayı okuyun Vulkan yerine DX12 yapmanız lazım.Pardon hocam ben şu üstteki videoya göre yaptım işe yaradı.
videodaki dosyaları indridim. fakat videodaki gibi yama dosyasında 4 dosyayok tek exe varPardon hocam ben şu üstteki videoya göre yaptım işe yaradı.
Birde font hatası olmaması için size attığım ilk yamayı okuyun Vulkan yerine DX12 yapmanız lazım.
exe ile diğer yama dosyasını mı atayım oyunun içerisinePardon hocam ben şu üstteki videoya göre yaptım işe yaradı.
Birde font hatası olmaması için size attığım ilk yamayı okuyun Vulkan yerine DX12 yapmanız lazım.
Ben ilk attığınız yama için konuşmuştum. 2. attığınız videodaki gibi yapınca Vulkanda gene font bozuk fakat DX12'de düzeliyor. teşekkür ediyorumPardon hocam ben şu üstteki videoya göre yaptım işe yaradı.
Rica ederim isterseniz 2. Yöntemi çözüm olarak işaretleyin font sorunu yaşayanlara yardımcı olurvideodaki dosyaları indridim. fakat videodaki gibi yama dosyasında 4 dosyayok tek exe var
exe ile diğer yama dosyasını mı atayım oyunun içerisine
Ben ilk attığınız yama için konuşmuştum. 2. attığınız videodaki gibi yapınca Vulkanda gene font bozuk fakat DX12'de düzeliyor. teşekkür ediyorum