RDR2 güvenilir şekilde Türkçe nasıl yapılır?

Jiyunotameni

Hectopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm, hayırlı günler arkadaşlar.
Bilgisayarım daha güvenilir olsun diye Librewolf/brave + Kaspersky + Proton VPN yükledim.
Epic Games'ten RDR2 Ultimate satın aldım. Oyunu güvenilir şekilde nasıl Türkçe yapabilirim?
Forumlarda birkaç farklı konu gördüm, YouTube'da da var. 5MB dosya indir diyor hepsi, güvenilir olduğunu nasıl anlarım?
Sizce hangisini indirmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
ben buradan indirmiştim oyunu aldığımdan beri kullanıyorum hiçbir sıkıntı çıkarmadı bakabilirsiniz.

Makine çevirinin Türkçe çevirisini kullanabilirsin. Geçen sene ben, oradan kurduğum yama ile bitirdim oyunu. Discord adreslerini bulamadım ama Discord'unu bulursan istemeyeceğin kadar çok yama mevcut. (RDR2'yi ilk defa oynayacağın için seni kıskanmadım diyemem) benden sana tavsiye karlı bölümde, oyun çok sıkıcı diye kapatma, bir süre oynadıktan sonra oyun açılıyor ve daha da sürükleyici hale geliyor. İyi oyunlar dilerim.

Birden fazla konu ve video olduğu için, herkes farklı link koyduğu için tereddüt etmiştim. O kadar önlem aldım daha güvenilir olsun PC diye, bakacağım videoya teşekkürler.

Ben hikayeli oyunları, yani görevli ve yavaş olan oyunları seveceğimi düşünmüyorum.
10 yıldır 30 FPS ile LoL oynuyorum o yüzden Valorant CS2 dışında başka oyun bilmiyorum yeni.
RDR2'de hikayeden bağımsız gta'daki gibi rastgele oynayabileceksem severim.
Hikayeleri atlayabilirim umarım :d Yukarıdaki arkadaşın attığı video olur mu ?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu linkteki programsız yama yapma güvenilir midir?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…