Y yigitgngr Decapat Katılım 28 Ağustos 2022 Mesajlar 115 9 Şubat 2023 #1 Bildiğiniz son sürüm için geçerli (2023 şubat) Türkçe yama var mı? Güvenilir ve virüssüz olması yeterli.
Bildiğiniz son sürüm için geçerli (2023 şubat) Türkçe yama var mı? Güvenilir ve virüssüz olması yeterli.
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.833 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 9 Şubat 2023 #2 Bu yama güvenilir + font fix'de var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu yama güvenilir + font fix'de var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
EkmekArasıRam Decipat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 2.374 Makaleler 15 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri 1 adet ekmek. 5-6 Tane ram. Cinsiyet Erkek Meslek Freelancer 9 Şubat 2023 #3 bonz dedi: Bu yama güvenilir + font fix'de var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Tam ben atıyordum...
bonz dedi: Bu yama güvenilir + font fix'de var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Tam ben atıyordum...
Y yigitgngr Decapat Katılım 28 Ağustos 2022 Mesajlar 115 9 Şubat 2023 #4 bonz dedi: Bu yama güvenilir + font fix'de var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam oyunun indirmesi az önce tamamlandı ama sürüm farkı var mıdır? Sorun yaratır mı?
bonz dedi: Bu yama güvenilir + font fix'de var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam oyunun indirmesi az önce tamamlandı ama sürüm farkı var mıdır? Sorun yaratır mı?
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.833 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 9 Şubat 2023 #5 yigitgngr dedi: Hocam oyunun indirmesi az önce tamamlandı ama sürüm farkı var mıdır? Sorun yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Hayır daha geçen gün yükledim. Oyun orjinal ise bir sorun olmaz.
yigitgngr dedi: Hocam oyunun indirmesi az önce tamamlandı ama sürüm farkı var mıdır? Sorun yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Hayır daha geçen gün yükledim. Oyun orjinal ise bir sorun olmaz.