Bir çok filmin veremediği tadı veren bir senaryoya sahip bana göre. Oynaması, çatışma mekanikleri falan çok keyifliydi. PS4 de oynamasam şu an çoktan almıştım. Abidik gubidik oyunların da 350-400₺ lara satıldığını düşünürsek RDR2 fazlasıyla hakediyor bence.
750 saat oynamam var, Witcher fazlaca şişiriliyor. İki oyunu da bitirdim ikisi de overrated. Witcher sadece hikayesi ve grafikleriyle ağır basıyor. İki oyunda parasını sonuna kadar hak eder.
RDR2 gelmiş geçmiş en iyi oyundur.
Kimse burada RDR2 ile başka düz ilerleyen yarım yalamak açık dünyaya sahip oyunlarla karşılaştırmasın.
Hele klasik oyunlarla hiç karşılaştırmasın.
Bana göre GTA5 yaptığı işi iyi yapıyor ama RDR2 atmosferi yarmış sığamamış.
Gelmiş geçmiş hmm bu bana biraz fazla genel geldi gelmiş geçmiş en iyi açık dünya oyunu deseydin o zaman hak verebilirdim ama hiç bir oyun gelmiş geçmiş en iyi oyun değildir.
Bence burdaki bazı kişiler oyun çok şişirildiği için "en iyi oyun" şeklinde ilan etmek için içlerinden bir dürtü geliyor sanırım. 100 GB'ya değer pek birşey göremiyorum ben ve o kadar da söylendiği gibi değil. Optimizasyon sorunlarını gereksiz sisteme yüklenişini kimse söylemiyor...
Saydığını oyunlar bana da hiç ilgi çekici gelmedi. Peki hangi oyunları beğendiniz? Çünkü ben sistem toplayıp bir türlü oyun beğenip oynayamamış biriyim.
Hikaye kurgusal olabilir ama gerçeklikten kopuk olmamalı. Güncel ya da yakın tarihli olabilir. Yani tarihi ve antik oyunları sevmiyorum. Örneğin Assassin Creed gibi oyunları itici buluyorum. Tümüyle düşünce yapısıyla ve kişiliğinizle ilgili. Kardeşim deli olur bu tür fantastik oyunlara mesela.
Korku temalı oyunlar ana çizgiyi oluşturur benim oyun zevkimde. Amnesia ya da Outlast gibi oyunlar.
Ancak yeni oyun olarak aklıma birkaç tane var. İlk oyununu da çok sevdiğim Dying Light 2 olabilir.
Hayatta kalma oyunları da gerçekliğe güçlü vurgu yaptığı için sevdiğim bir tür. Korku oyunları da bir bakıma hayatta kalma temellidir. O yüzden sevdiklerimin çoğu korku oyunu. Bir diğeri Soma. Bu oyunu oynamadıysan denemen gerek. Güçlü hikaye ve kurgu. Hayatta kalma ve korku türünde. Hikayesi ve senaryosu güçlü her oyun olabilir. Bir de oyunlarda seslendirme grafikten önce gelir benim için. Diyaloglar ve ortam sesleri ne kadar iyiyse o kadar severim.
Bence burdaki bazı kişiler oyun çok şişirildiği için "en iyi oyun" şeklinde ilan etmek için içlerinden bir dürtü geliyor sanırım. 100 GB'ya değer pek birşey göremiyorum ben ve o kadar da söylendiği gibi değil. Optimizasyon sorunlarını gereksiz sisteme yüklenişini kimse söylemiyor...
Gelmiş geçmiş hmm bu bana biraz fazla genel geldi gelmiş geçmiş en iyi açık dünya oyunu deseydin o zaman hak verebilirdim ama hiç bir oyun gelmiş geçmiş en iyi oyun değildir.
Ben kendi yazdığım mesaj ile sizin yazdığınız mesaj hakkında bir bağlantı görmüyorum ayrıca oyun sınıflandırmak ne zamandan beri ırkçılık oluyor, yakında yeşil muz ile sarı muzu ayırırken bile ırkçı diyecekler. Normal bir yazı hakkında bu kadar saçma sapan bir yargıya nasıl ulaştın gerçekten tebrikler.
RDR2 gelmiş geçmiş en iyi oyundur.
Kimse burada RDR2 ile başka düz ilerleyen yarım yalamak açık dünyaya sahip oyunlarla karşılaştırmasın.
Hele klasik oyunlarla hiç karşılaştırmasın.
Bana göre GTA5 yaptığı işi iyi yapıyor ama RDR2 atmosferi yarmış sığamamış.