palermonur Decapat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 160 4 Mart 2023 #1 Yabancı kanallarda görüyorum bende yapmak istiyorum tabii ki eğer varsa. Not: RDR2 bir oyundur gerçeklikle alakası yoktur. Dosya Ekleri Screenshot_20230304_123833.jpg 98,7 KB · Görüntüleme: 160
Yabancı kanallarda görüyorum bende yapmak istiyorum tabii ki eğer varsa. Not: RDR2 bir oyundur gerçeklikle alakası yoktur.
HadiKöyüne Picopat Katılım 17 Ocak 2023 Mesajlar 144 Çözümler 2 4 Mart 2023 #2 palermonur dedi: Yabancı kanallarda görüyorum bende yapmak istiyorum tabii ki eğer varsa. Not: RDR2 bir oyundur gerçeklikle alakası yoktur. Genişletmek için tıkla... Bunlar misc diye biliyorum kendiliğinden olduğu yerler var. Böyle bir şeyi yapan birini hiç görmedim. Varsa da mod veya hile olabilir. Artı 1 Eksi
palermonur dedi: Yabancı kanallarda görüyorum bende yapmak istiyorum tabii ki eğer varsa. Not: RDR2 bir oyundur gerçeklikle alakası yoktur. Genişletmek için tıkla... Bunlar misc diye biliyorum kendiliğinden olduğu yerler var. Böyle bir şeyi yapan birini hiç görmedim. Varsa da mod veya hile olabilir.
fermaNga Hectopat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 4.528 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2023 #3 Adam yapmamıştır, oyunda zaten olan bir şeyi kendisi yapmış gibi göstermiştir. Ben adamı yakaladığım zaman suya atıyorum boğulup geberip gidiyor. Artı 0 Eksi
Adam yapmamıştır, oyunda zaten olan bir şeyi kendisi yapmış gibi göstermiştir. Ben adamı yakaladığım zaman suya atıyorum boğulup geberip gidiyor.
KS KS palermonur Decapat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 160 4 Mart 2023 #4 fermaNga dedi: Adam yapmamıştır, oyunda zaten olan bir şeyi kendisi yapmış gibi göstermiştir. Ben adamı yakaladığım zaman suya atıyorum boğulup geberip gidiyor. Genişletmek için tıkla... Peki nasıl canlı olarak idamı izleyebilirim. Artı 0 Eksi
fermaNga dedi: Adam yapmamıştır, oyunda zaten olan bir şeyi kendisi yapmış gibi göstermiştir. Ben adamı yakaladığım zaman suya atıyorum boğulup geberip gidiyor. Genişletmek için tıkla... Peki nasıl canlı olarak idamı izleyebilirim.
HadiKöyüne Picopat Katılım 17 Ocak 2023 Mesajlar 144 Çözümler 2 4 Mart 2023 #5 palermonur dedi: Peki nasıl canlı olarak idamı izleyebilirim. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey yoktur yüksek ihtimalle. Misc bunlar belirli yerlerde var sadece. Artı 0 Eksi
palermonur dedi: Peki nasıl canlı olarak idamı izleyebilirim. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey yoktur yüksek ihtimalle. Misc bunlar belirli yerlerde var sadece.