RDR2 hangi oyun servisinden alınmalı?

Talha2750

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, bir sorum olacaktı bilgisi olanlar yardımcı olurlarsa sevinirm.
Şu anda güncel olarak RDR 2 Steam'de; 15$ (585₺)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Epic Games'te; 575₺ ve Epic'te %20 Epic ödülleri sayesinde 115₺ iade yapıyor. Aynı şekilde RDR Online'da Epic'te 250₺ Epic ödülleri ile 50₺ iade yapıyor. Yeni sistem diziyorum sevdiğim oyunlar idirime girdiğinde alıyorum fakat daha önce Epic Games'ten çok fazla oyun oynamadım bazı formlarda Epic Games'i Launcher ve mod kurma sorunlarından dolayı tavsiye etmeyenler var 2025'te kullanıp herhangi bir problemle kaşılaşanlar var mı? Epic Games iadelerde olduğu için para yönünden daha mantıklı geliyor fakat ileriye dönük sorun yaşamamak istiyorum, şu anki Epic Games'in mega indirimlerinde de güzel oyunlar var hangi platformu tavsiye edersiniz.
Bir de ekstra olarak RDR Online'da Red Dead RP oynamak için almayı düşünüyorum Epic'ten almamda bir sorun olur mu?
Teşekkürler.

Son düzenleme:

Steam takıntısı olan insanlar gibi değilsen nereden uygunsa oradan al geç ben öyle yapıyorum. Epic de kullanıyorum Steam de hangisi uygunsa oradan alıyorum. Epic tonla oyun oynuyorum bir kere bile sorun yaşamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam takıntısı olan insanlar gibi değilsen nereden uygunsa oradan al geç ben öyle yapıyorum. Epic de kullanıyorum Steam de hangisi uygunsa oradan alıyorum. Epic tonla oyun oynuyorum bir kere bile sorun yaşamadım.
Valla öyle bi platform takıntım yok sadece hem ileriye dönük sorun yaşamamak için hem de bütçe açısından daha uygun olanı almak daha mantıklı geliyor.

Epic her türlü iyidir. Launcher eğer sorun çıkartır diyorsan Heroic Games Launcher veya Rare gibi alternatif Launcher kullanarak oyun indirip oynayabilirsin.

RDR2 alınca Online geliyor zaten, tekrar satın almaya gerek yok.
Online'nin içinde geldiğini bilmiyordum hocam bilgilendirme için teşekkür ederim

Vallahi benim Epic kütüphanem Steam kütüphanesinden daha pahalı en pahalı oyunlar hep Epic de benim.

Doğrudur Epic Games normalde bile zaten %5 iade yapıyor şu anda 31 Ağustos'a kadar %20ye çıkardılar, Steam'da avatar, çerçeve vs. almak için puan veriyor Epic para yönünden daha kârlı.

En uygun neredeyse oradan alın hocam

Epic Games kullanıyorum. Hiç bir sorun yaşamadım şimdiye kadar. Tercih edebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…