Kapalı RDR2 Hesabı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
18
Selam arkadaşlar. Elimde RDR2 hesabı var. Sadece Offline oynamak isteyenler için geçerlidir. Hesabın şifresi değiştirilemez. Oyunu indirip bir kereliğine internetle girip sonra Offline Mod'da oynamalısınız. Hesap sonuna kadar sizindir. Fiyatı 10 TL'dir. Birnevi parası olmayıp oynamak isteyenler içindir. Kiralık gibi bir şey.
Ödeme: Tosla veya Papara.

Diyelim parayı attım. Hesabın şifresi sonradan değiştirilirse ne olacak? Hesap çalınırsa garanti veriyor musunuz?

E-posta değişiyor mu?

Son düzenleme:
Size nasıl güveneceğim? Hesabı aldım diyelim şifre değişti sizde hesabı vermediniz. Satın alacağım zaman size yazsam sizde telefon numarası verebilir misiniz?
Tabiki veririm. Sıkıntı yok. Hesabın şifresini kimse değiştiremez merak etmeyin. Bir sorun olursa yenisini veririm bukadar basit.
Size nasıl güveneceğim? Hesabı aldım diyelim şifre değişti sizde hesabı vermediniz. Satın alacağım zaman size yazsam sizde telefon numarası verebilir misiniz?
Dediğim gibi sadece Offline Mod'da oynamalısınız.
Ek olarak Aile hesabı olarak verdiğim için yaptığınız şeyler kısıtlı. Sadece kütüphaneyi görebiliyorsunuz. Hesap ayarlarına girme hakkınız yok. 10 TL için neden dolandırayım sizi ?

Galiba birden fazla kişiye sattınız hesabı.

Almayı düşünüyorum para hazır iletişim kurabileceğim bir adres verebilir misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…