RDR2 hikaye bitirdikten sonra ne yapılabilir?

Tostu Seven Adam

Centipat
Daha fazla  
Selam, sabah RDR 2'yi bitirdim oyunda yapabileceğim neler var? Mesela John'un çiftliğini geliştirebiliyor muyum yani ev filan koyabiliyor muyum ya da başka çeşitli şeyler yardım eder misiniz?

Selam, sabah RDR 2'yi bitirdim oyunda yapabileceğim neler var? Mesela John'un çiftliğini geliştirebiliyor muyum yani ev filan koyabiliyor muyum ya da başka çeşitli şeyler yardım eder misiniz?

Hocam epilogue bölümünü bitirdiyseniz daha bir şey yapılmıyor diye biliyorum.
Mod yükleyip etraftaki kampları basabilirsiniz gerçekten eğlenceli oluyordu
Oyundaki altın silahı, en iyi atı falan bulabilirsiniz onlarda zevk katıyordu oyuna.

Yan görev yaparsın onun dışında geliştirme diye bir olay yok arada sırada oğlunla, karınla falan diyaloglar oluyor, ufak tefekte işler çıkabiliyor su taşı tarlayı sula vb. bu kadar.

Oyunu 4 defa bitirdim. Gizli hazineler var onları bul. Silahşör kartları var silahşörleri vur. Efsanevi hayvanlı keşfet vur. Klux Klux Klan, Seri Katil, Devler, Arthur'un mezarına git vb o kadar gizemli şeyler var ki onları keşfet. Bunları yapman bile en az 20 saatini alır.

Yan görev yaparsın onun dışında geliştirme diye bir olay yok arada sırada oğlunla, karınla falan diyaloglar oluyor, ufak tefekte işler çıkabiliyor su taşı tarlayı sula vb. bu kadar.
Peki mod varmı bildiğiniz?

Vay be

Vay be
Rehber açılmıştı mod hakkında baya da kalitelidir bir bak.

Vay be
Çok fazla modu var. Daha gerçekçi görseller, daha gerçekçi adam vurunca daha çok kan çıkan, vuruş hissiyatını artıran modlar. Oyundaki tüm skinleri açabilirsin. Oyundaki girilmeyen her yere girebilirsin. Atın ne kadar uzakta olursa olsun gelir sana. Daha çok mod var dostum RDR 2 mods yazarak ulaşabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…