Esat s Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2024 #1 Bunun modu çıktı mı? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ocak 2024
bensaid16 Decapat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 712 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2024 #2 YouTube'da kısa bir araştırma yaparsan bug ile yapılıyor ama yan görev falan yapamıyorsun sadece geziyorsun. Mod çıktı mı bilmiyorum.
YouTube'da kısa bir araştırma yaparsan bug ile yapılıyor ama yan görev falan yapamıyorsun sadece geziyorsun. Mod çıktı mı bilmiyorum.
4 452252 Hectopat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 3.962 Çözümler 11 2 Ocak 2024 #3 Evet. Buradan save dosyası olarak indirebilirsin: 90.1 Percent Healthy Arthur Morgan Save Game This is Story Complete Save game that lets you continue playing as Arthur Morgan after the epilogue. www.nexusmods.com
Evet. Buradan save dosyası olarak indirebilirsin: 90.1 Percent Healthy Arthur Morgan Save Game This is Story Complete Save game that lets you continue playing as Arthur Morgan after the epilogue. www.nexusmods.com
Ezio21 Hectopat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 1.725 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Diş hekimi 2 Ocak 2024 #4 Esat s dedi: Bunun modu çıktı mı? Genişletmek için tıkla... Yan görev falan yapamazsın New Austin de Arthur'a yazılan bir tane diyalog var diye biliyorum hastalıktan ölen ölüleri taşıyordu.
Esat s dedi: Bunun modu çıktı mı? Genişletmek için tıkla... Yan görev falan yapamazsın New Austin de Arthur'a yazılan bir tane diyalog var diye biliyorum hastalıktan ölen ölüleri taşıyordu.
hellomister Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.377 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer İstanbul 2 Ocak 2024 #5 Yeni bir save başlatman bu durumu çözecektir modla uğraşmaya gerek yok 3-4 görev sonra zaten açık dünyada gezebiliyorsun. Eğer New Austin'de Arthur'la oynamak istiyorsan indir Rampage Trainer orada seçeneği var.
Yeni bir save başlatman bu durumu çözecektir modla uğraşmaya gerek yok 3-4 görev sonra zaten açık dünyada gezebiliyorsun. Eğer New Austin'de Arthur'la oynamak istiyorsan indir Rampage Trainer orada seçeneği var.