John Marston'a geçtikten sonra sanki oyunun başındaymış gibi tekrardan yavaş açılması canımı sıktı gerçekten. Az buz bir zaman da almadı kaç saattir oynuyorum bilmiyorum ama hala intikam olayı falan olacaksa ki muhtemelen olacak bağlanmadı.
En fazla 3.5-4 saati vardır. RDR2 oynadığım en iyi oyundu hem hikayesi hem de dünyasıyla. Eksik kalan parçaları tamamlamak için epilogue bölümü iyi olmuş böylece RDR1'in de hikayesinin nasıl başladığını öğreniyorsun.
En fazla 3.5-4 saati vardır. RDR2 oynadığım en iyi oyundu hem hikayesi hem de dünyasıyla. Eksik kalan parçaları tamamlamak için epilogue bölümü iyi olmuş böylece RDR1'in de hikayesinin nasıl başladığını öğreniyorsun.
Doğrudur, ama o chapter 6'daki görevlerden sonra sanki chapter 1'deymiş gibi görevler yapmaya başlamak hoşuma gitmedi sadece.
Bu arada epilogue kısmı için onur önemli mi?
Arthur ile en yüksek onur ile hayatını sonlandırdım ama şimdi John Marston'a geçince sıfırlandı tam ortada ve Arthur kadar uzun zaman geçirmeyeceğim için oyunun sonunda sıkıntı çıkarır mı?
Doğrudur, ama o chapter 6'daki görevlerden sonra sanki chapter 1'deymiş gibi görevler yapmaya başlamak hoşuma gitmedi sadece.
Bu arada epilogue kısmı için onur önemli mi?
arthur ile en yüksek onur ile hayatını sonlandırdım ama şimdi john Marston'a geçince sıfırlandı tam ortada ve arthur kadar uzun zaman geçirmeyeceğim için oyunun sonunda sıkıntı çıkarır mı?