RDR2 hikaye % kaçta bitiyor?

469826

Hectopat
Katılım
16 Haziran 2021
Mesajlar
3.216
Makaleler
16
Çözümler
2
Şu an %80'de falanım.

John Marston'a geçtikten sonra sanki oyunun başındaymış gibi tekrardan yavaş açılması canımı sıktı gerçekten. Az buz bir zaman da almadı kaç saattir oynuyorum bilmiyorum ama hala intikam olayı falan olacaksa ki muhtemelen olacak bağlanmadı.

Ana hikaye % kaçta bitiyor yaklaşık?
 
Epilogue bölümü çok uzun sürmüyor tadını çıkar aşağıya oyunun yüzde dağılımını bırakıyorum .

Red Dead Redemption​

Total = 100.00%
List of CompletionPercentage
Storyline Missions57.0%
Rare Weapons2.5%
Outfits4.5%
Jobs2.5%
Safehouses2.0%
Gang Hideouts3.5%
Singleplayer Challenges8.0%
Bounty Locations2.0%
Strangers9.0%
Minigames3.0%
Locations6.0%
 
İyi az kaldı o zaman.

Oyunun sonuna gelmişim hala karımla çocuğumla vakit geçirme balık tutma gibi görevler gelince dedim herhalde bi 10 saati daha var.

Oyun gerçekten şu ana kadar oynadığım en iyi oyunlardan biri ama şu tempo düşüşü sinirimi bozdu gerçekten.
 
2-3 Görev sonra yine silahlı bir kaç göreve gireceksiniz hocam.
 

En fazla 3.5-4 saati vardır. RDR2 oynadığım en iyi oyundu hem hikayesi hem de dünyasıyla. Eksik kalan parçaları tamamlamak için epilogue bölümü iyi olmuş böylece RDR1'in de hikayesinin nasıl başladığını öğreniyorsun.
 
Doğrudur, ama o chapter 6'daki görevlerden sonra sanki chapter 1'deymiş gibi görevler yapmaya başlamak hoşuma gitmedi sadece.

Bu arada epilogue kısmı için onur önemli mi?
Arthur ile en yüksek onur ile hayatını sonlandırdım ama şimdi John Marston'a geçince sıfırlandı tam ortada ve Arthur kadar uzun zaman geçirmeyeceğim için oyunun sonunda sıkıntı çıkarır mı?
 

Biraz sıkıcı olduğu doğrudur ama bu bölümleri bile özleyeceksin tadını çıkar
John'un onur puanı sadece marketlerde discount olarak işe yarıyor sanırım. Oyuna etki edecek onur sistemi Arthur ile sınırlı.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…