Sürprizbozan RDR2 hikaye teorisi

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Micah zaten ona tapıyordu Dutch'da ona tapıyordu en güzel örnek son yer.

Hosea'nın ölmesinin spoilerini yedim. Olsun ama konuyu açarken göze almıştım bunları.

Kamp içinde biraz vakit geçirip Molly ile diyaloglarına dikkat ederseniz hırsla gözünün büründüğünü görebilirsiniz. Molly henüz oyunun başlarında aslında bize dert yanmak istiyor ama Uncle gelip o diyaloğu bölüyor. Muhtemelen bölünmese Dutch'ın bizi felakete sürükleyeceğini anlatacaktı.

Micah zaten ona tapıyordu Dutch'da ona tapıyordu en güzel örnek son yer.
Hosea öldüğü gibi onun yerine geçmeyi başardı, çetede ağzı laf yapan tek adam o çünkü. Arthur kas adamı ama lafta çok pısırık Micah'a göre
Hosea'nın ölmesinin spoilerini yedim. Olsun ama konuyu açarken göze almıştım bunları.
Hocam kusura bakmayın spoiler'a alayım ben onu en iyisi

Tam olarak yazmak istediklerimi yazmışsınız hocam. Sebebin o kaza olarak görülme nedeni iplerin iyiyce gerildiği bir döneme denk gelmiş olmasıydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…