RDR2 hikaye yarım yamalak anlaşılsa da oynanır mı?

İşletim sistemi
Windows 10
Daha fazla  
RDR2'yi PS'den oynuyorum, bu sebeple Türkçe yama bulunmuyor. Daha once de bu oyuna 3-4 defa baslamistim ve sıkılıp birakmistim. Artik baslangic kisimlarini tekrar oynamak istemiyorum yani kusucam artik. Ancak İngilizce bir sekilde oynamak zorunda kaldigim icin bazi yerleri anlayamiyorum ve bu durum canimi sıkıyor. Sizce yarim yamalak anlamam sorun olusturmaz mi yani zevk alir ve anlar miyim hikayeyi? Yoksa PC de alip yamayla en bastan baslamam daha mi iyi olur. Suanlik zaten %20 sindeyim oyunun.

Bana sorarsanız İngilizce anlamıyorsanız PC'den alıp Türkçe yamayla oynamanız. Ancak az buz anlamak sizi rahatsız etmiyorsa oynayabilirsiniz.

Bence anlarsın o kadar kompleks bir şey yok.
yani yarim yamalak anliyorum tam anladigim soylenemez o yuzden arada kaldim

Bana sorarsanız İngilizce anlamıyorsanız PC'den alıp Türkçe yamayla oynamanız. Ancak az buz anlamak sizi rahatsız etmiyorsa oynayabilirsiniz.
yani sizce pcde yeniden baslamama deger mi? %20 yi gectigim dusunulunce.

Chapter save indir başlamazsın ilk yerden ama emin değilim işe yararmı bilmiyorum.
ps den pc ye aktarilabiliyor mu ki

Güzel oyun %20 bu oyun için fazla bir şey değil eğer bütçen varsa PC'den alıp oynayabilirsin.
orasi oyle ama su oyuna 5. defa baslamak zor geliyor artik baslari zaten cok sıkıcı bi de kacinci oynayisim olucak ondan cekiniyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı